Min humor..

Det tyckte jag var kul hihih.

I'm BAD. Who's bad?

Nu är jag konfirmerat mig. Så roligt har allt varit. I kyrkan ägde vi ju hela bunten, och efteråt blev jag överröst med blommor och kramar från nära och kära. På släktfesten efteråt fick jag massa cashflow, fina smycken och annat smått och gott. Tack alla som var där och uppskattade mig.

Nu rullar livet på som vanligt i skolan, och helgen ser ut att bli riktigt trevlig den med. Najs. Livet leker. Pussar <3


Today is the first day of the rest of my life.

Det är otroligt skönt med helg! Även fast vi bara har gått tre dagar i skolan, varav två har varit entimmes-dagar och utedagar så känner jag redan att jag verkligen behöver två dagars break. Igår kollade jag på film hos Mikaela med några söta prickar efter att har varit med min Linnea och sett hennes hår förändrats från mörkt till ljusare. Med min nya ljusare vän ska jag leta något snyggt att ha på mig på min konfirmation som är på söndag idag. Sedan ska vi dra vidare för att se den andra gruppens konfirmation där min syster har varit ledare och några nära vänner har varit konfirmander.

På söndag gäller det för oss :) vad ballt det kommer bli!

Ha en trevlig helg peeps. Pussar <3


Hon till vänster, hon är världens underbaraste.

I'm in love with a fairytale, even though it hurts.

Tjo. Nu fick jag helt plötsligt lite tid över här på morgonen och tänkte att jag skulle säga hej till min blogg.
Om en kvart ungefär bär det av till andra skoldagen i nian och när vi slutar vid tre ungefär så är det snart dags för repetition inför konfirmationen som är på söndag. Vi ska hålla på tills allting sitter så vilken tid jag kommer hem ikväll vet jag icke.

Ha en bra dag allesammans! Puss <3


En riktigt somrig bild!

Even the wrong words seem to rhyme.

Då var klockan satt på 08.30, och vid 09.35 ska jag hämta upp Linnea hemma hos henne för att evetuellt skjutsa henne på cykel/eventuellt ta cykelsällskap med henne. Nu är det slut på sommarlov för imorgon börjar skolan igen. Suck. Men det blir skönt att komma tillbaka till rutinerna, även om mitt sommarlov har varit helt fantastiskt roligt! :)


Sovtröja.In the end, what you take is equal to what you make.

Puss.

Den här flickan.. Hon är min bästa vän, min asiatiska halva. Vi har bara känt varandra i lite mer än tio månader (!) men ändå känns det som jag har känt henne hela livet. Våra minnen tillsammans är otaliga och har bara samlat på sig under denna tiden, tänkt vad vi kan göra på en livstid! Nästa år kommer helt klart bli tomt utan dig men inte kommer jag sura för det, för jag vet hur mycket vi har framför oss.I'm not supposed to let it bother me.


Men vad snygg jag är!

Nu pratar jag med syster på fånen, sen ska vi snart ut och äta med typ mammas kompisar. Litet tidsförtriv såhär kvällen innan jag åker hem igen. Pusssssssss. 

RSS 2.0