Every breath we drew was Hallelujah.

Imorgon åker Matilda hem, vilket är något otroligt sorgligt enligt mig. Under min engelska lektion imorgon går hon på sitt flyg hem till Sverige. Just nu ligger vi i min säng (där vi har spenderat mycket tid under de här senaste dagarna) och jag lyssnar på Matildas ipod och sjunger medans Matilda sjunger lite hon med och spelar spel på hennes dator. Ikväll ska vi försöka göra det bästa av Matildas sista kväll här, och det lär nog gå bra med tanke på att hon är hon och jag är jag :)

[Det går inte att ladda upp bilder]

Do you know?

Idag blev det bio, precis som igår. Två riktigt bra filmer har jag sett nu två dagar i rad; Bride Wars och Confessions of a shoppaholic. Mycket rekomenderade :)

Nu är vi rätt trötta efter middag nere i Bebek, men innan vi somnar ska vi nog titta på Music and lyrics eller Confessions of a shopaholic (igen)

Sovgott sötisar, puss <3.

 

You wear a halo when you look at me.

Hallå bloggen :)
Sara påminde mig om att skriva lite här.. Har visst glömt bort det på senaste tiden. 
I helgen var jag på skidresa med skolan, men istället för att lägga in bilder från den (det går inte att spara bilder från Facebook med mammas mac) så tänkte jag lägga in lite bilder på min kära vän Matilda som har kommit hela vägen hit för att hälsa på. Mycket trevligt. Även hennes föräldrar och min bror är här.

 
Hittade min gloria och mina vingar gömda i garderoben och tyckte de passade Matildas änglalika hår.

The world would be a lonely place, without the one that puts a smile on your face.

Jag har blivit helt förälskad i Björn Gustavsson igen! Hela förra våren hade väl alla en liten förälskelse i honom, men nu när en halvsvensk kille i min klass påminde mig om honom så kollar jag tillbaka på alla klipp och dom är ju minst lika roliga nu när dom har legat bortglömda ett tag. Och söt är han. Hihi. 

Puss <3Blame it on the boogie!

Just nu gör det fett ont att skriva. Eller nej det gör det faktiskt inte, men det skulle göra ont om jag använde min tumme när jag skriver. Den brände jag nämligen idag, på en bröd-toaster sak. Aj aj.
Jag tänkte lägga upp en bild på det, men sen insåg jag att det inte såg så hemskt ut på bild och att det inte ens skulle se ont ut...

Istället hittade tog jag nån gammal bild från mammas photobooth. Kanske har jag laddad upp den förut, kanske inte.

Puss sötnosar! <3
I wanna lay like this forever, until the sky falls down on me.

Nejmen hallå!
Var ett tag sen man tittade in här...
Skulle egentligen bara hälsa till min kära syster att jag sitter och äter din brownie just nu :) hih, avis?

Puss! <3I'm sick and tired.

Är hemma från skolan idag och ligger i soffan med feber, snuva, hosta och nysningar. Har en massa läxor som borde göras men just nu tackar jag gud för att surfthechannel finns och jag kan kolla på gamla favorit-filmer. 


En bild från i fredags. Då hade jag inte blivit sjuk än, goda tider.

RSS 2.0