Get back up on it.

Vilken kvall det har varit. Verkligen roligt och nya manniskor har jag traffat, och manniskor jag normalt inte pratar med har jag pratat mer med.
Nu efter tva helt fantastiska kvallar sa aker Sara imorgon. Ord kan inte beskriva hur mycket jag kommer sakna henne. Men det ar ok, for vi bada vet att det har ar inte slutet pa varan vanskap utan bara borjan och vi har sa javla mycket att se fram emot. Och vi har redan pa tio manader samlat pa oss mer minnen an vissa vanskaper nagonsin far. Tack for allt, basta van.

Godnatt alla sota! Pussar <3


Bilder kommer sen.

Just livin' my life.


Tjena snyggingar!
Tog mig hem till lägenheten en snabbis för att säga hej till mammsen, äta lite middag, men sen dra ut igen. Jag och Sara har stora planer for kvällen :) och resten av dagarna innan hon åker för den delen...
Fyfan vad jag kommer sakna henne.

Hursomhelst... Ni får ha det bra! Tusen pussar <3

The Black Book.

Jag ar i Istanbul! Mitt andra hem skulle man kunna kalla det. Hemma i min lagenhet ar jag dock inte, utan hos min alskade basta van Sara Meredith. Nu kanns det sa normalt att vara har, medans nar jag forfarande var i Sverige sa trodde jag inte dagen skulle komma nar jag antligen fick traffa den jag har mest minnen i Istanbul igen. Men det har den, och en massa minnen har vi pratat oss igenom och idag ska vi ge oss ivag for att bocka av forsta saken pa listan av saker vi maste gora; ata Chicken Katsu Curry pa Wagamama. Helt himmelskt ska det bli. 

Men ikvall blir det andra bullar! Da ska vi gora sant som bara gar att gora i Istanbul och nar man inte har varit har pa en manad (kanns sa mycket langre ! ) sa ska det forhoppningsvis bli en natt vi inte glommer pa ett tag. Kanske hamnar den tillochmed i varan Black/Burn Book.


Finns inte sa mycket bilder pa Saras lillebrorsas dator men denna fran balen, sista veckan, kan jag bjuda pa :)

I think about you every second of every day.

Jag fick precis ett infall att blogga!
Jag känner att ingen läser min blogg längre, men vad gör det? Nada :)

Idag har jag kännt mig oerhört.. bra!
Jag började dagen med att ta en cykeltur tidigt (10-11) på morgonen med min vän Linnea. Efter det bakade jag scones som frukost till mig själv och bjöd tillochmed mina päron på lite. När jag skulle ta ut dom ur ugnen var jag dock smart nog att ta plåten med bara en hand, tappa lite balans och råka svinga plåtkanten på armen vilket resulterade i ett härligt lila-äckligt streck på min arm. Men en liten brännskada har väl aldrig någon dött av'? :)

Sedan har jag också varit och fixat nytt ID-kort och kontokort som jag så duktigt har råkat tappat bort in the streets of Istanbul. Hon vi fixade det hos blev nog så glad över att höra att vi hade bott i staden där hela hennes släkt bor och att jag brukade hänga på hennes favoritställe på helgerna, att hon gav mig kortet kostadsfritt istället för att det kostar 400 spänn. Nice!

Ikväll ska jag och Linnea gå och se Brüno på bio! Haha. Det blir nog skitkul :)

Oj, vad långt det här blev. Mina fingrar bara flyter över tangenterna..
Här kommer också några bilder från de senaste dagarna! Pussar <3
The only thing between the two of us is my blouse and your sweater.Bild från lägret, söndagen när vi åkte till Gustavsvik äventyrsbad och jag fick en fläskläpp i forsen. Haha. Saknad.

Idag har jag klippning på schemat, släktfest ikväll och tidigt imorgonbitti åker jag iväg på en kompis båt. Det blir kul! Sen om tio dagar drar jag till Istanbul för lite part party och återförening med bästa vännen.

Fan sommarlovet är ju snart slut, och jag fick inte sommarlov förnst två veckor sen! Eftersom att min skola i Turkiet slutade nästan tre veckor senare än skolorna i Stockholm så får jag mycket mindre sommar lov :/

Det har varit kul, men det är över nu.

Jag saknar det redan.

Här kommer sommaren.

För ungefär tre timmar sen så kom jag hem från ett konfirmationsläger på Kilsbergsgården som varade i två veckor. Ett läger med 27 knasiga konfirmander och 10 helt fantastiska ledare. Dessa två underbara veckorna slutade med massa tårar vid avskedsplatsen på vid St. Thomas i Vällingby.


Just nu är vädret lite halvbra med det passar mig perfekt då jag leder av katastrofal sömnbrist och behöver sova ut hela natten och förmiddagen imorgon.

Juste, 15 år har man blivit också. Härligt.

Pussar.


RSS 2.0