Adjö.

Nu ska jag sova, för att imorgonbitti åka iväg på läger uppe i Jämtland i två veckor. Direkt därefter åker jag vidare till Peace&Love, och kommer hem natten den 3 juli. Uppdateringen kommer knappt vara befintligt, så ha det bra alla mina läsare ♥


(för mat e najs)


She's got a body like an hourglass, it's ticking like a clock.

Goddag. Idag har jag besökt skolan en sista gång och sagt hejdå till mina vänner. Kunde inte hålla tårarna inne när jag sa hejdå till Fiffi som åker till USA nästa år, och jag kanske inte kommer träffa under sommaren. Vidare åkte jag till Vällingby för att förbereda första middagen på lägret med Astrid. Nu sitter jag hemma och ska packa det sista medan jag känner mig fett sentimental över allt och ingenting. Jajja. Taggad på läger är jag iallafall, med dom här ledarna vi åker med kan jag inte se att det kommer bli dåligt på något sätt!


Jag hatar att packa.

Här är lite mysiga bilder från i onsdags.
(lol vilket mongo jag är på den här)


Hela världen är min.

I helgen har jag varit på Fiffis landställe i Viksnäs med henne, Frida, Amanda och Adina. Vi har paddlat kajak, ätit jättegod mat, åkt båt till Trosa, solat på en klippa, pratat, skrattat åt varandra, nakenbadat klockan ett på natten och bara tagit det lungt. Ikväll måste jag packa för på tisdag morgon åker jag på läger i två veckor!


Åka flaaaak weho


Meet me halfway.

Godmorgon! Igår vaknade  jag av mig själv och chillade innan jag åkte in för att se systers utspring. Det var så fint att jag blev tårögd när hon kom springande gråtandes av glädje. Hoppade på flaket och åkte runt i stan och dansade och skrek dyngvåt av öl och hade det najs. Jag och Cornelia skrek att vi hade tagit studenten och var jävligt bra så mycket att vi nästan trodde på oss själva (hon tar ju visserligen idag, och jag om två år..). Åkte hem på mottagning med massa släkt och vänner och svängde senare förbi Malins mottagning ett tag. Blev skjutsad på Moas cykel upp till Vällingby där jag träffade på ett bekant ansikte på basketplanen och sköt några bollar. Åkte med Mikaela och Emily till kristinebergsklipporna och träffade några trevliga killar varav en visade sig vara min själsfrände vad det gäller hur jag tycker om facebook. Så då fick jag en jävligt värd konversation också innan vi var tvunga att hinna med sista tunnelbanan.

Nu ska jag om ett tag åka till skolan för att för sista gången äta deras spaghetti och köttfärssås, och sedan äta lite kakor på italienska-avslutningen. Resten av dagen bjussar på barnvaktning och tre studentmottagningar.


I can feel it, I'm the worlds greatest.

ÅHH jag älskar mitt liv!!! Vill bara få det out in the open. Just nu har jag framför mig; en onsdag då min syster tar studenten (=åka flak untz untz untz och mottagning med massa folk), en torsdag då jag har en lektion och utöver det kommer tjilla gälet, en fredag då vi åker till Fiffis landställe och är framtill söndagen, en måndag, en tisdag då jag åker till Edsåsgården för att laga mat i två veckor på ett konfirmationsläger tillsammans med superfina ledare, och sedan fem dagars röj på Peace&Love (då jag också fyller 17 bast wähwäh). Och så sju veckors sommarlov på det.

Tänkte på allt det här när jag gick hem från vällingby med två vänner vid niosnåret idag, med kvällsolen i ögonen, barbent och utan jacka eller kofta. Det var typ så himla fett och allt är så jävla värt just nu.(läsvärt ---> jaggzon.blogg.se)


Burlesque.

Tjenna. Det har varit glass på grönan med Petter och September i bakgrunden, det har varit mys hos Malin med Pokahontas och Herkules och bra sällskap, det har varit en promenad hem klockan två på natten då det inte var mörkt ute, det har varit infomöte om sommarjobb, det har varit fika hos Mickans mormor, det har varit chill på Linneas altan, det har varit grill hos Mickan, det har varit en failad utekväll och det har varit nattligt kladdkake-bak, film-tittande, översovning och frukost i solen hos Mickan (fan vad hon blir nämnd (♥ till dig)). Det har varit en försmak på sommarlovet och det har varit dom skönaste dagarna på länge. Nu blir det stek på ballen och senare chillerill hos Emilie. PUSS.


Han är snygg.


Give me everything tonight.

Tja. Långhelg är fett. Har sedan skolan slutade i onsdags suttit i solen i humlan, varit på Jessies studentmottagning, varit hos Andrea på söder, haft den mest lyckade shoppingrundan på lääänge, haft lite folk över och idag promenerat samt kollat på 60-tals serier och filmer med Dora, Elis, David och Jakob. Ikväll ska jag antingen till grönan eller till Malin för disneykväll. Wehoo.

(Orkar inte hitta en bild)

RSS 2.0