Låt honom veta att inget är som förr.

Mjaaaa. Då har ännu några dagar flytit förbi och det är söndag och första advent. Igår firade vi Jeanette som har fyllt så mycket som 18 år, det var supernajs. Idag ska jag plugga filosofi, träffa Emilie och ha adventsfika. Drogar sönder Krossa alla fönster med Maskinen.

Får bli en gammal bild. Jag saknar min kamera. Och nyköping.

Skjut mig i huvudet.

Dagen:
- jobbigt utvecklingssamtal
- inga hörlurar på hemvägen
- äcklig gubbe på bussen

+ DÖDADE
+ köpte skor!!
+ har varit fett duktig på att plugga

Det är de plusen och minusen jag minns iallafall. Tror jag ska vara lite sangvinisk och låta plusen väga över idag :)


Swagie 2.0


Krossa alla fönster.

Woopwopp. Goddag i stugorna. Är fett med trött. Har haft det väldigt bra i ett och ett halvt dygn ute på Drakudden. Tackar Jocke för ett himla bra sammarbete och sällskap i köket och Johan, Andreas, Lina, Amanda, Katarina och Bengt för allmänt bra sällskap. Sen jag kom hem har jag till stor del suttit med min far och räknat ut hur mycket energi varje eldriven apparat, samt hela hushållet, drar under ett år. Lite för mycket siffror för en sammare men ändå intressant och kul (sen när började jag börja analysera skoluppgifter på det här stället?). Nu har jag en känsla av att det är något jag tänkte förut att jag behövde göra men minns inte vad det var så kanske slaggar snart. Hadet! Pöss.


Ledarsamling.


I'm not afraid.

Hejhejhej!! Har inte skrivit här på ett tag. Varit ganska tight i veckan men nu har jag en liten lucka att uppdatera på. Åker om en liten stund till Drakudden för att laga mat på konfirmationsläger med Jocke :) eftersom det är så otroligt mys att vara på läger är jag fett taggad! Vi hörs!


Här firar vi Moa i tisdags.


Jag vill ha en egen måne.

Tjosan. Sitter och kollar på Vem vet mest och är lite ledsen över att det inte är universitetsvecka som det var förra veckan. Himla festlig stämning det var i studion då. Har idag införskaffat mig en ny keps hihih, blir fett kladis. Håller på att fixa och trixa med lite allt möjligt just nu och tänkte snart sätta på en film för att sedan slumra. Imorgon ska jag spela basket sedan fira en god vän. Weho.
You smile, I smile.

Idag har jag varit med en vän jag tycker om, köpt en mössa jag tycker om och ätit mat jag tycker om.
En syster jag tycker om.


Got nowhere to run.

Godmorgon. Igår var det fredag och den spenderade jag med bästa Linnea, sen Emilie på technomässan (det var untz untz) och sen med min underbara säng och efterlängtad sömn. Nu har jag kollat på idol och lolar åt töntiga Pelle och det verkar vara lite standard att jag fäller en tår helt oväntad till något framträde eller som nu till ett eftersnack (?). (och tack för att André äntligen åkte)
Idag ska jag in till stan och köpa mössa med Mikaela weho!


I can't afford this heart, still I am responsible if it will fall apart.

Tjo. Dödade mitt andra offer idag, det var väldigt fett. Springer runt och är snabb och hoppar ut genom fönster i min hoodie och överlever dag efter dag. Wohoo. Fick sluta tidigare idag och ligger och degar. Ska dansa ikväll, göra lite latin och skicka lite hotfulla mail innan dess.


Söta bebben ♥


Hello my friend, hello it's me again.

Hejhej. De senaste dagarna har varit bra och dåliga. I lördags blev halloweenfesten lyckad men även väldigt misslyckad. Att man ska få så mycket skit bara för att man litar på folk. I skolan just nu är killergame i full gång och jag mår typ dåligt över hur paranoid jag blir av att gå i korridorerna. Shoppade lite med Amanda idag, det var asvärt. Ikväll ska jag till kyrkan och det kan nog få mig på bättre humör, för finare människor än dem man hittar där finns det inte.


Bild från Sofias kamera, eftersom att min egen är stulen. Fest.


I will never win this game without you.

And now we wait. Kan inte göra något just nu; kan inte byta om, för Frida kommer med min klänning sen, kan inte sminka mig, för Emilie ska göra det. Så jag sitter här. Men det är kul det med.


Såhär såg jag ut i min mobil för en liten stund sen.


Call it what you wanna call it.

Hemkommen från Nyköping. Fantastiska dagar och nätter ute på vischan med vännerna! Nu kollar jag igenom bilder och facebook spammas med taggar. Ska chillaxa hela kvällen och imorgon är det HALLOWEENFEST hos mig som gäller. Asfett.
RSS 2.0