Cozza.

Hej hej! Idag har jag fått sova ut första gången på minst en vecka. Stört jävla najs. Igår åkte Walter hem och det var vemodigt; både skönt och himla sorgligt. Det har varit en väldigt bra vecka, alla i det här utbytet har varit så underbara! Vi har bakat, picknickat, ätit gott, sett Eurovision, seglat, solat, badat, myst osv osv osv.
Nu är det slutspurt i skolan som gäller och endast tre grejer kvar att göra! Om 12 dagar är det skolavslutning, 13 Hultsfred woopwoppp.


I väntan på vadå.

Jag sitter i en soffa hos mormor och morfar i Skåne för tillfället. Efter mycket velande fram och tillbaka om vad jag skulle ta mig till denna långhelg blev det att åka hit. Jag har spenderat lite tid med små och stora släktingar, shoppat, solat, läst Catching fire (!!!) spelat NE-spel, invigt longboarden, varit i skogen och gjort klart mitt NK-arbete. Nu väntar jag på att mina föräldrar ska komma hem så vi kan åka och äta middag hos familjevänner.

Overboard.

Ciao. Hur mår alla? (inte för att någon kommer svara ^^). Jag mår iallafall BRA! Är egentligen väldigt stressad men ser just nu bara alla bra grejer framför mig; långledigt, sommar, sommarlov, festival, födelsedag, frankrike osv. It's a good life. Vann tidigare idag och Läroverksfejden woopwoop! Nu ska jag nästan snart sova haha, tidigt som det är.. Men jag har blivit berövad på sovmorgnar den här veckan och har lite sömn att ta igen.

Vi hörs!


Myser.


So call me maybe.

Hej bloggen. Den här helgen har varit bra. I fredags slutade jag 10.10 och när jag kom hem efter lite extra plugg i skolan läste jag ut Hunger Games (dör vilken bra bok) och sedan var jag med Mickan hemma hos Linnea och kollade på This Means War. I lördags hängde jag med Frida, Adina och Amanda inne i city. Åt mat ute i Humlan och fikade på Sandys. Lördagkväll var artonårsfest hemma hos Sofia vilken var asnajs och nostalgiskt, så onödigt sällan man träffar massa personer. Idag vaknade jag till världens bästa nyhet; jag har fått en månads sommarjobb i Frankrike! Jag är så otroligt glad!!

Nu tänkte jag plugga lite och sedan ska jag och mamma kolla på fransk film :)

Puss o kram!

So let's set the world on fire, we can burn brighter than the sun.

Hej bloggen. Jag sitter nu med fötterna iklädda ett par nya dojjor, riktigt bra känns det faktiskt för jag är lite kär i dem! En fyradagarsledighet har precis runnit förbi och den har bjudit på fredagsmys, shopping, artonårsfest, lite jobb, valborgsfirande, köttning och solning! Ganska så najs. De tre följade dagarna av skolveckan kommer nog gå ganska snabbt de med, sammanlagt bara 6 lektioner exlusive 2 nationella prov.
Valborgsfirande på Skinnis.


RSS 2.0