Tiden är en tjuv, den stjäl våra liv.

Uno, due, tre, quattro, cinque, sei, sette, otto, nove, dieci. Så lärorik har min dag varit, hihi! Nu sitter jag förtillfället i myskläder i soffan, kollar på scrubs och pratar med diverse sköna dudes på faceee. Får se vad kvällen bjussar på! Puss!


Carl-Henrik.Den här killen är typ coolast i världen.


Come take my hand, we'll walk this road together.

Efter en skoldag som inte bjöd på så mycket mer spännande än att min musiklärare spelar bas i Hoffmaestro (cooolt??) så åkte jag hem och plinkade en stund på guran. Strax senare promenerade jag med Coldplay i lurarna (bra höst musik!) till Ruccola där jag, Linnea och Fredrika avnjöt en utsökt (men varm!!!!) middag tillsammans. Vid åtta prommade jag hem igen och sitter nu och funderar på att sova snart. Why not lixxx?


Nothing ever hurt like you.

Denna regniga söndag har jag änsålänge sovit ut, besökt min kusins nya lägenhet, sprungit/gått 8 ½ kilometer och lyssnat på min höstlista. Nu, efter att jag har gjort den första läxan på femhundra år, ska jag duscha, sätta på mig något lämpligt och sen gå på bio med mina favoritflickor. Toy story 3, yes!!


Direction unknown.

Min lördag bestod av shopping i kista med min kära syster, och min lörkväll (höhö) bestod av en massa random människor på tantolunden. Idag ska jag hem till min kusin och fira. I'm out.


Det är tomma ord som fastnar, för att jag låter dom va kvar.


Men jag har lovat den här gången, att jag ska ge allt jag säger att jag har.


Teenagers think about sex every 15 sec. Good luck concentrating.

Fredag. Efter tre lektioner åkte jag för att besöka bestis skola. Rördes sen inåt orten där det blev en fika på Wayne's med Freddo och Linnet. Vi lekte även vby-tuggare och satte oss med choklad köpt på den lokala turk-butiken på bänken utanför där massa bekanta tittade förbi. Nu ska jag keka lite middag sen tagga för att träffa folk! Quuuuuul.


hhöhööhöhöhöhöh.


Du och jag hör hemma i ett rum med inga andra.

Herregud vad mycket som surrar runt i min hjärna just nu. Ska snart langa springtur och tänka över allt. Jag blir förövrigt mer och mer positiv vad det gäller min skola! Och i morgon är det helg, det kan ju knappast bli bättre!


Min fiiiiiiiiina lilla hund <3


I want you much more than I should.

3 dagar av 3 år avklarade. Blandade känslor. Är faktiskt väldigt taggad på att börja med riktiga lektioner imorgon, för det är exakt lika segt som det kanske låter att nöta information mellan 9 och 16.. Ikväll ska jag iallafall mysa med film och vänner, mycket lockande just nu!


Disco är bara förnamnet assu!


We're only human.

Jag är så tacksam för varenda minut jag spenderade med mina vänner i eftermiddags. Dom jag känner, dom jag är trygg med. Inte för att det inte är kul att speeddatea 32 pers på en förmiddag eller att det är tråkigt med så många nya intryck, det känns bara mycket bättre att umgås med dom gamla goa.. Imorgon är det team-building på Kärsön som gäller, får hoppas på att det blir kul. Ciao.


One, two, three.

Igår var det till min förtjusning fredag vilket betyder att även dom som har börjat skolan kan vara ute på kvällen och lekaa! Det blev Mickans altan med några prickar sen tippen med massa andra. Kvällen slutade med paj och porr film i en stor skön luftmadrass hemma hos Mickan. Nu ska jag duscha och fräsha upp mig innan en tripp upp till kyrkan för att kolla på konfirmation. Om mindre än 48 timmar är mitt lov slut, och det är jag faktiskt glad över. Är trött på ledighet nu, samtidigt som jag är grovt nervös över att börja i en stor stygg skola utan att känna en enda själ.


I am a highwayman, on the road again.


Tänk vad bra den blev,
sommaren 2010.

(fast nu när alla andra apor har börjat skolan börjar det bli liiiite långtråkigt!!!)


Celebrated memories that came and went, in light of all the time we spent.Inte en enda tusendels sekund tvekar jag på att du är den personen i hela universum som jag trivs bäst med.


Don't worry, I fight dirty.

SNART TAGGAR JAG SÖNDEEEER!! Vaknade precis och fläskar på med All Time Low och typ skrattar för mig själv. No joke när jag säger att mina händer skakar och jag måste skriva om typ varenda ord, så taggad är jag!
Om detta band var så bra som dom var för snart ett år sen i Göteborg, hur bra kommer dom då inte vara idag, i min fina hemstad? När jag dessutom kan låtarna mycket bättre och är lite mer rutti vad det gäller konserter. Jahjahjah, nu ska jag fortsätta min enmansfest innan jag åker innåt staden.


Reaching for the phone 'cause I can't fight it anymore.

And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happends all the time.


I love the way you lie.
Just gonna stand there and watch be burn,
but that's alright because I like the way it hurts.
Just gonna stand there and hear me cry,
but thats alright because I love the way you lie.


Truth is...

... everyone is going to hurt you, you just gotta find the ones worth suffering for.


Is anybody out there? Feels like I'm talking to myself.

Ikväll ska jag vara med alla dom som har gjort mitt lov till det underbara jävla lov det har varit.


I'd do it again, I'd do it again if I could.

Jag har inte fått en kommentar på min blogg på typ evigheter................. Nu tänkte jag skriva en liten planering en vecka framåt för att jag inte har något bättre för mig och inte längre är trött vid halv tre på nätterna.

Tisdag; Åka in med lite favorit-bruds till ung 08.
Onsdag; Klippa mig med Mickään och mysa på Ligan-mys.
Torsdag; Jama med Linnea? (detta är en fråga till dig om du ser detta)
Fredag; Göra en Stockholmboogie med härligt folk!
Lördag; Zeee Voicee.
Söndag; Söndagsfotboll möjligtvis?
MÅNDAG; ALL TIME LOOOW med systtteeer!!

Jah!! Det var kul :) och jag blev faktiskt lite tröttare..
Imorgon ska jag ställa klockan, gå upp, äta frukost, gå ut och springa och sen vara duschad och klar vid tolv. Det borde vara en bra början till en återställd dygnsrytm. Endast två veckor kvar av lovet ju.

Tagen från mappen "Auigisti 2010" på min dator. Det är tydligen alldeles för sent för att jag ska kunna stava till den mest komplicerade månaden på året just nu..


I need another story, something to get off my chest.

Förutom vissa avbrott för att hämta ätbara eller drickbara varor så har jag suttit i soffan nästan exakt precis hela dagen. Helt galet underbart skönt asso!! Just nu bräker himlen ner allt sitt flytande innehåll och det passar ju en sån här dag som handen i handsken. Kvällsplaner; se på Scrubs, 2 ½ men och How I met your mother, äta pizza, sen krypa ner i min (nya och jättesköna) säng för att kolla på film. 


All the right moves.

Vaknade jag verkligen på en ö i Gryts skärgård imorse? Denna dag har lixom känts så lång. Ganska stor del beror nog på timmen jag har suttit på Fyrudden, timmen i Valdermarsvik och de två jävla timmarna i Norrköping. Och så massa buss och tåg åkande emellan dessa väntetider. Men, nu är jag hemma i finaste finaste Stockholm igen, efter en mysig tripp till skärgården med min mor, far och bror. Fast på senaste tiden har det blivit så självklart, att det verkligen är borta bra men hemma bäst som gäller.


Bubbelblåsning i staden.


RSS 2.0