Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav.

Hola bloggñ! Sen vi sist sågs har jag hunnit med lite stuffs minsann. Jag har motionerat, jag har shoppat, jag har langat en skurre, jag har råkat sno jordgubbar, jag har suttit på en filt på en äng, jag har skrattat så nästan magrutor hoppade fram med goa vänner, jag har badat med kläderna på, jag har nattbadat, jag har gått på promenad i regnet, jag har ätit i vällingby, jag har gått på bio och jag har blivit riktigt sugen på att göra om i mitt rum! Nu väntar några färska dagar innan jag drar iväg till skärgården i en vecka.

Gillar denna låt!! Från The Sorcerer’s Apprentice jag såg ikväll men en bunt sköningar.


Don't let them say you ain't beautiful.

Har under de senaste dagarna haft en krypande ångest i magen av att sommarlovet snart är slut, tills jag idag insåg att igår var det hela fyra veckor kvar, och det är fan inte så lite. Alltså har det bara gått två veckor sen jag nämnde att det var sex veckor kvar, men det känns som en halv evighet. Anyways, jag har i fem dagar varit på Mikaelas landställe och myst med henne (och Linnea de första dagarna). Grymt mysigt, fina flickor man har. Nu är jag tillbaka till civilisationen och är allmänt överglad. Sitter och ler som en fåne för mig själv när jag skriver detta, av ingen speciell anledning alls, och tycker att den obefogade glädjen är vissa gånger den absolut bästa. Snabbdusch nu, middag med fin familj, sen iväg för att träffa folkkk!! Poooosss.Kolsyra + snel hest = Läskig hest???


Jag minns varenda scen ifrån vår film.

Vad är upp? Igår hade jag lite sällskap i form av sköna människor i mitt hem under kvällen och natten. Om ett tag ska jag upp till Vällingby för en fikadejt och sen vidare till Sollentuna. Pusssss.


He craws like a worm from the bird.

Två nätter irad har jag drömt om första dagen på gymnasiet. Ena drömmen handlade om att jag kom väldigt mycket försent (och att folk lagade klyftpotatis i mitt kök och två män konspirarade sig emot mig och sådär, men det är inte värt att gå in på) och i den andra drömmen bestod hela min klass av kort sagt missfoster. Smånojjig? Lite kanske. Men nu ska jag inte tänka mer på det för jag har haft en väldigt mysig helg med mina små kusiner på landet och har en massa annat kul framför mig. Ciao!


Love me to pieces.

Tjäää! Idag fick jag fan nog av solen en stund, när jag inte kunde resa mig upp utan att hela världen skulle snurra och det svartnades för ögonen. Jag är ju inte en hejare på att dricka vatten dessa dagar direkt. Hursomhelst, nu när min syster är hemma igen är det snart dags för oss att dra iväg till Småland! Hemma på söndag, hadet!


Whatever it takes to break this spell.

Här sitter jag och lyssnar på sommar-listan på Spotify, lite smått bränd på axlarna och luktar After Sun. Jag har flera gånger under dagen märkt mig själv med att småle för mig själv. Det finns nog inte någonting som kan få mig på dåligt humör just nu..


Who could deny these butterflies?

Idag har jag haft saftkalas, halvt smält bort och druckit ännu mer saft. Det ryktades om kvällsbad, och jag som i princip har svettats konstant denna dag skulle inte säga nej till att svalka mig lite. Hur kan man inte gilla sommarlovsdagar? Tvek på om det finns nån som inte gör det. Over and out.


No stress.

HEI BLOGGEN! Jag gjorde en liten avstickare men jag gillade den inte riktigt, så nu ska jag fortsätta skriva i denna gamla blogg. What's new? Inte mycket, dagarna rullar på. Idag är det sex veckor kvar på sommarlovet, NAJS?? Jaaa!! Woooh, liveettt leeker.


Fresh.

[CLICK IT.]


Wind in my hair, salt on my skin, sun in the air.Det är bra underbart att leva i dessa tider.
KNORF!!


Vi var aldrig kära i varann, det bara kändes likadant.

(Hehe, märks det på mina senaste rubriker att jag lyssnar ganska mycket på Melissa Horn nuförtiden?)

Idag har jag stekt som fan! Först på min balkong, sen på en gnisslande brygga på Kanaan med några apknoddar. Nu väntar jag på att duschen ska bli ledig, sen ska jag lite snabbt fixa mig innan jag drar vidare hem till Moa. Kvällen kommer bli riktigt go.


Jag tror vi ljög, fast vi sa att det var sant.

Idag hade jag egentligen planerat att ha en liten hemmkväll, men det slutade med att det inte blev så. Det blev Moas altan med henne och Andreas och Henrik. Den försvunna diamanten, Fragglarna (hette den så??), bubblan, tecken och vattenpoker har vi spelat, och planer har även smitts om morgondagen. Knorf! Imorgon måste det fan vara bra väder, för jag är stek-sugen.


Snälla gör att sommaren aldrig tar slut, både sommarkvällar och dagar är som en drog för mig.


Hur ska det gå?Lite mindre än två månader kvar nu. Lite nervös, fett taggad. Jag har ingen aning om hur nästa år kommer bli,
and I love it.


Du säger att jag skrämde bort dig, men du var ju aldrig här.

Sommarkvällar, de är så fantastiska. Jag och Linnea var ute och promenerade i den fina kvällsolen när vi bestämde oss för att åka till Abrahamsberg och träffa lite vänner. Det blev en kväll med fifa spelande och bara chill. När nattbussen endast kunde ta oss till Vällingby kom världens bästa pappa och skjutsade hem oss, himla bra! Nu ska jag tvätta ansiktet, borsta tänderna, krypa ner i sängen och sova ut i en lång lång sömn. Imorgon ska jag bränna lite pengar inne i stan, sweeet. Godnatt!


Apknodd.

Igår var det ju min bemärkelsedag! Wihu. Den började på nälsta ängarna med nattbad med bra personer, och avslutades med nästan samma personer hemma hos mig med Scrubs och How I met your mother. Däremellan hade jag en jättebra födelsedag!

Just nu är jag äckligt trött efter att ha sovit äckligt lite inatt, och knappt kunnat somna om efter en tur till Vby för att vinka av Kilsbergsgårdsbussen. Just nu väntar jag även på ett besked om jag måste börja turbopacka för att röra mig ner till Kil imorgon för att vara kök i en vecka eller om det blir en galet skön vecka här hemma istället.


RSS 2.0