Du hittade dom perfekta orden.Solen.

Det ting, vars livlängd representerar så länge vi kommer hålla ihop.


Vi satt på gräset som växte i takt med himlen.

Chacha. Igår blev mina planer inte riktigt som jag trodde. Två luringar till vänner hade spånat ihop en liten överraskningsfest till mig, och när jag gick in till Linnea i tron om att bara dessa två luringar var där och det hoppade fram en massa andra prickar blev jag ju minst sagt överraskad. Det blev en bra kväll!


How I Met Your Mother.

It's gonna be legen - wait for it (and I hope you're not lactosintolerante, 'cause the next word is) - da(i)ry!


Only the strong survive.

 
Don't know if I'll make it through the night.
I guess I'll see you in the after life.
They tell me that only the strong survive.


I would loose everything.

Ikväll har jag lirat boooll med lite härliga boys n girls fast mest boys. Nu vet jag inte alls vad jag ska hitt på förutom att tänka drömskt på idén jag och syster precis knåpade ihop.
Jag är förresten så jäääääääääääla tagg på nästa vecka :D


I guess sometimes, we both loose our minds.

Denna midsommardag har jag varit hos min farmor och farfar på deras fina gård med fina släktingar. Firande, femkamp, fotboll och årets första bad i en sjö. Det var runt sex på kvällen den olidligt hemska tröttheten satte in efter de knappt två timmar jag sov natten innan mellan sju och nio på morgonen. Nu ska jag snart få lägga mig och sova och den som väcker mig innan jag har sovit ut ska cuttas hårt. Midsommarafton var förövrigt jättehärlig, speciellt slutet med några tappra själar med filtar och oboy och rostade mackor på balkongen i soluppgången.
Now what's holding you back?

Ja, fett synd för dom som köpte saker på Sova (eller var det Siba?) och hoppades på regn för det ser ut att bli fint väder idag! Jag ska om ett tag dratta på lunch hos Mickan, middag blir hos Sofia med vännerna. Buubyee.


When you hear this song and you sing along, but you never tell.

When you see my face,
hope it gives you hell.


You got me lifted higher than the ceiling.


Suga, suga, how you get so fly?


Your tears don't fall, they crash around me.

Sitter i detta nu och lyssnar på Bullet For My Valentine, då jag ska se dom i november och kan typ en låt hehe. Hursom. Igårkväll var det übermys vid kyrksjön med grillning och roliga människor. När jag och Mickan kom hem låg vi ett par timmar och kollade på komedier i soffan med kakor och mina syskon. Sen sov gullet här och har precis gått hem! Om ett tag ska jag upp till vby och ikväll väntar nattbad med min bestis :)


Korv <3


Fast jag inte sett dig på så länge, tänker jag på dig ibland.


See no evil, speak no evil, hear no evil.


I'm getting closer.

Första sommarlovsdagen jag kan vara hemma och bara vara. Dagen till ära har det varit riktigt stekigt väder också, så det har varit fina fisken för mig ute på balkongen. Nu ska jag snart iväg till kyrki och sen vidare för piknik med gamla vänner på min låg- och mellanstadieskola. Myyyyyys. Men nu ska jag pyyyys(a). Bajs, hej.


You're my achilles heel.

Det är en sån himla bra grej, att gå på festival och inte känna till alla bands musik. För det är alltid lika kul med lite färska melodier. Plan Three, nytt in på playlistan!

Why do we like to care so much?

Inte för att det är något nytt och revolutionärt jag kommer med, utan bara för att det är värt att nämnas flera gånger om och om igen. För att det är lite som en drog, men något man bara kan förstå fullt ut när man står där mitt i publikhavet. I efterhand är inte ens minnena hälfen så bra som dom timmarna man faktiskt är där. Svettas som en gris, skriker rösten ur sig och sveps med i det som håller på uppe på scenen. Så bara för att det är så måste jag säga det;

Livemusik är det absolut bästa som finns.


I know you're gonna find your way back to me.

Idag har jag fikat med mina finisar, Mickan och Linnea. Nu har jag fyrtio minuter på mig att packa ihop mig inför avresa mot Göteborg! Där kommer jag vara under helgen (söndag; Pier Pressure iiiihhih), och jag hoppas verkligen verkligen vädret blir braaa!!


Music is my drug, Spotify is my dealer.

Du har rätt Astrid, dom är bra.

All the things I know right now, if I only knew back then.There's no getting over,
there's no getting over,
there's just no getting over you.


Welcome to my home town.

Jag blir alltid så himla glad av att se de stora bilderna på Arlanda på olika kända svenskar, och hur de stolt säger att det här är deras hemstad. För lite mer än två år sen hade vi varit i Turkiet och kollat på skolor och kollat in lite hus, och när vi kom hem igen och jag såg dom bilderna då dog jag fan lite inombords. Jag ville ju verkligen verkligen inte flytta.

Nu, några år senare kommer jag hem från samma land, för att jag självmant har åkt tillbaka dit för att jag saknar det efter att ha bott där i ett år. Tänk vad saker kan förändras..


Always, my asian half.


Varmasin yokmisin.. ?

Har kommer jag med annu ett inlagg fritt fran bokstaver med prickar pa! Mitt internationella jag har det bra och inte gar det nagon brist pa mig for att jag maste prata engelska dagarna i anda. Maste dock erkanna att det finns folk som jag saknar ganska brutalt hemma i mitt fina regniga Sverige.

Nu haller bateriet pa datan pa och do, pusspusspusspusspuss.

True story.

Ar i Istanbul atm, vilket bidrar med dalig uppdatering, men vem bryr sig? Jag har det riktigt bra, men allting kan ju tyvarr inte vara perfekt hela tiden. Ogillar att folk ska vara dumma i huvudet, men gillar starkt att det finns folk som ar helt genuint underbara. Hoppas alla har det bast hemma i Sverige, pussar.


Ett, två, tre..

.. FYRA(N)!


Lev med det.

Passande att It Ends Tonight börjar spela när jag sitter och skriver sista raden på breven till mina vänner... Avslutningsmiddag med niorna om tre timmar. It ends tonight.<3


There's a reason, why I'm feeling so high.

Dagen har bestått av; busighet, matsäcksätande på ett träd, promenerande, gungande, presentköpande, fikande, lite packande, bakande, pysslande och lite dividerande kring mitt arbetsliv. Can't complain. Morgondagen lär också bli ganska bra.


Världens sötaste mentorselever..?


Är det här allt som blir så dör jag.

Ta mig till kärlek
Ta mig till dans
Ge mig nåt som tar mig någonstans

För jag vill veta om kärlek finns


Don't bring flowers after I'm dead. Save your givings for the living instead.
One mistake from being together.

Legat och grillat på balkongen hela dagen. Druckit saft och bullar, ätit galet god kyckling med klyftpotatis. Fått lite färg. Börjat läsa en bra bok. Tagit en paus för att kolla på tennis. Sooooft. Ikväll blire att lira boll.


I'm so deep into the shit I can taste the earth.

Igårkväll satt jag mest och mös på en veranda med filtar, blåbär, multivitaminjuice, musik, chips med utgångsdatum 04, lite för salta popcorn och två fina personer. En bra kväll helt enkelt.
After all, you're my wonderwall.And all the roads we have to walk are winding,
and all the lights that lead us there are blinding.

There are many things that I would like to say to you,
but I don't know how.


Because maybe,
you're gonna be the one that saves me..


I'm digging in the dirt.

Ikväll har jag varit med en massa schöna människor och spelat ett väldigt roligt spel. Det blev en promenad hem på det som verkligen underströk ännu en gång att sommaren verkligen är här. Jag gillar't.


Jag faller hejdlöst när du ler mot mig.

Jag har en kamera igen och det är sommar och mina vänner är bäst och hej vad jag älskar livet!
Kul var det verkligen.

Vi.
Vilka är vi? Vi, som var på Kilsbergsgården 2009?
Så olika, men samtidigt med samma tanke:
"Det är kul med läger".
Vi är ett gäng knäppa, skönsjungande, chiponglekande, Michael Jackson-dansande, snabbstädande, pratglada, humorförsedda badfantaster.
Vad ville vi?
Vi önskade fint väder, en rolig tid, nya vänner, massa bad och en stor skinande sol över gården. Första veckan fick vi det. Men samtidigt började vi tänka efter i takt med att regnet kom.
Varför åkte vi?
Vissa hade syskon som rekomenderade det, andra åkte för att träffa nya vänner, för att få lärdom om livet och om tron, att få svar eller kanske på tvång av sina föräldrar. Men mest av allt åkte vi för att ha kul!
Så vad har vi fått ut av det här?
Nya kompisar, minnen för livet, upplevelser, tankar och funderingar vi inte visste att vi hade. Kanske inte alltid svaren, men iallafall en uppfattning. Vi fick en egen bild av tron.
Vi är samma människor som åkte som kom tillbaka, men vi har vuxit inombords. Vi har fått tänka igenom och fördjupa oss. Inte bara i kristendomen, utan om livet i allmänhet. Vi står på gränsen mellan barn och vuxna, och det är dags att bevisa det nu.
Trots dåligt väder, kliande myggbett, blåmärken och brutal väckning så kommer det vara någonting vi kommer att komma ihåg för resten av våra liv.
Och jag tror att våra förhoppningar blev uppfyllda.
För kul har vi verkligen haft.

                                           Text skriven av mig och Sanna. Det var två fina veckor det..


True story.When I'm sad, I stop being sad and be awesome instead.


Jag är sämst på att komma på rubriker nuförtiden..

Efter en solig dag med promenad på ea:n och fransk mat i solen på franskan har jag schtekt lite till på balkongen min. Nu har jag precis gjort en Pier Pressure-lista på Spotify och sörjer lite att The Used inte får vara med.. Är förövrigt så jävla taggggg!!!


Bild från 30stm i Mars..


Bara lukten gör mig svag.

Idag knallade jag iväg till skolan för en obefintlig franskalektion, en mattelektion där det bjöds på hembakat och fem minuter i engelskaklassrummet. Efter det taggade jag och Linnea vidare. Vi + Emma åkte in för att se Mathias utspring och gaaaah vad jag vill ta studenten (tre år kvar, suck...). Innan vi drog hem till orten igen mös vi lite i solen i Wasa parken.

Ikväll är det mottagning för samma nyutsprungda pojke och jag vill bara lite allmänt spontant säga hur mycket jag älskar dessa sommarkänslor jag har nu! Iiiiihhihi.


RSS 2.0