The time for sleep is now, but it's nothing to cry about, 'cause we'll hold each other soon.


I never knew that everything was falling through.

Hm. Är helt tom på ord. Jag som har kännt mig så djup de senaste dagarna. Djup, sprudlande glad och taggad på allt. Nu är allt plugg klart och imorgon blir det lov. Känns fantastiskt. Nu när våren lurar känns det hela tiden som att nått nytt och spännande flyter runt i luften, som att snart händer nått storslaget. Jag tror det är sommaren jag ser fram emot, och jag har börjat få hopp om att den faktiskt kommer blir så bra och solig som jag har hoppats på. Framförallt har jag hopp om att den snart är här, och den är inte längre så långt borta som den var när det började snöa för 578onde gången nånstans i mitten av februari.

Det är förövrigt grymt kul att höra hur dålig svenska man har ibland. Tidigare brukar det bara ske när jag läser igenom kanske ett år gamla saker, men när Astrid rättade min bildanalys jag precis hade skrivit klart kändes det lite fail att höra att jag skriver meningar som ".. och nu stannat eller skriker i farten han springer". Hahah.


Love ya!


Shot me down as I flew by, crash and burn.

Jag kommer hem till ett tomt hus och får reda på att hela min familj har åkt till IKEA utan mig!! Jag har inte varit på IKEA på år och dar och det är typ det mysigaste stället på jorden så nu blir jag fan riktigt ledsen.

*sårad poni*


Älskade IKEA-lager..

Skriet.

Solen strålar in genom persiennerna när jag precis tänkte påbörja skriveriet på bildanalysen. Det är vår nu, och jag älskar det!
Idag har jag haft utvecklingsamtal, som i hela mitt liv har känts så otroligt onödiga. När mor och mentor börjar diskutera delar i Frankrike de har bott i börjar det ju kännas som att man har glidit liiiiite bort från ämnet.

Nej, bildanalys var det! Pusshej.

Inga problem.

Mitt stora problem är att mina problem
Är så pass små att dom knappt räknas som problem
Men dom gör lika ont för det.


Wanna give you everything.

Rebirthing now
I wanna live for love, wanna live for you and me
Breathe for the first time now
I come alive somehow
Rebirthing now
I Wanna live my life wanna give you everything
Breathe for the first time now
I come alive somehow


Jag ville tro dem slitna orden.

Hemma efter en lång dag av bland annat en relativt mysig skoldag, ett upppiggande skoköp och diverse ner-piggande saker. Nu måste jag skriva två sidor dataskrivet om 'What did the story of Dina and Jovan trig?', på engelska. Har änsålänge skrivit lite mer än en halv, den ska vara inne imorgon och jag har noll inspiration. Sen är det så mycket mer lockande att.. inte göra det. Mais, c'est la vie, I suppose.

Trevlig kväll! (Klockan är halv åtta och det är fortfarande relativt ljust ute!!!!)


Paxade på Dachmans sko.

Barnbidraget är påväg in på mitt konto och imorgon ska jag banne mig köpa skor liknande dessa. Wiho! Att spara kan ju gå och ta sig.
Vänner för alltid.

Jag älskar Tzatsiki!


Earth hour.

Igår åt jag sushi för första gången i mitt liv, och det var faktiskt helt okej gott. Erik och Astrid hade lagat jättegod mat och efterätt och jag var väldigt mätt när vi åkte ifrån björkhagen. Jag blev direkt skjutsad till Vällingby för att möta upp favoriterna. Vi åkte vidare till Kungsan, där det inte var överdrivet roligt. Efter många konstiga omvägar kom vi till slut till Vällingby där vi träffade några gulliga pojkar och flickor.


Nu ställdes precis klockan om till sommartid också! Niceeee.

Then why can't I?

Idag har jag spelat en massa massa gitarr samtidigt som jag har kollat på en repris av Let's Dance, grymt rolig morgon! Ehmja.
Snart bär det av Björkhagen för att fira syster och kusin med hela tjocka släkten. Gr8!


Knas.

En soffa, en dator, en Linnea, en Micha, en Jeanette, youtube, facebook-grupper. Typ det som behövs för att förvandla en seg fredag till en seg fredag med massor av skratt.
(dum micha vill inte vara med på bild)
<3


If you play, you play for keeps.

That's what you get for falling again.
You can never get him out of your head.


Wzzup tonight?

Nu har jag precis ansökt en massa sommarjobb :D hoppas på det bästa nu bara..
Snart ska jag hoppa in i duschen, sen hoppas nått kul händer ikväll!


It's friday I'm in love.

F to the R to the E to the D to the A to the G


Cp-kyckling.

Knasig eftermiddag med knasiga människor idag, sånt gillas! Att bussarna här blivit dvärg-vänliga, det gillas! Våfflor vankas här hemma, sånt gillas också! Och att jag egentligen inte behöver plugga något ikväll, det gillas otroligt mycket!


Linneas halsduk gillas!

Totally tuffa torsdags tjejerna.

En stor jävla sten lyftes från mitt bröst när matteprovet var avklarat idag! Och riktigt bra gick det också!
Idag var Eric något som börjar på samma bokstav som hans efternamn, och ställde in gitarren. Det hindrar dock inte oss, vi åker dit och spelar ändå! Nu ska jag springa till bussen, pussen!

Did it hurt when you fell from heaven? Cause your face is fucked up.

Det finns så bra människor här i världen. Som får ett att glömma stressen för en stund. Men nu ska den inte glömmas, jag SKA bli klar med röd kurs innan provet imorgon så jag får lägga på ett kol om jag vill hinna sova bort lite av min sömnbrist inatt. Orkar inte med dethär...

Nu bokade btw mamma precis resan till Venedig i Maj! Myyys!


B-ajs.

Jag är så trööööttttttttt!


Gammal bild..


Run baby, run.

Jag undrar hur långt uppe på nyttighetsskalan man är när man direkt efter skolan åkte och gymmade, tog i så svetten rann, gick hem i den friska luften, tog en dusch, tog ett äpple och sen längtande kollar på matteboken? Jag känner mig ganska lagom hälsosam iaf!Run, baby, run.


Jorden är vårt bo.

Idag har jag haft ganska många bollar i luften! Språkprojekt inleddes i skolan, och vi bland annat såg på världens sötaste film på franska. Efter ännu mera franska efter lunch åkte jag direkt till vällingby med Linnea. "Pluggade matte" i kyrkan till jag skulle till mina barn. Allmänt rolig men småstörig gång, med äckliga krabbor och kroppsstrumpor som livade upp stämningen. Hemma bjöds sen på otroligt god middag med familj och familjevänner, som lämnade oss allihopa helt dästa. Sen började som vanligt alla diskussioner hit och dit om allt man trodde man aldrig skulle ha en diskussion om, men jag gillare!

Imorgon kan jag gå upp halv åtta vilket är extremt ovanligt under skolveckorna! Godnaaaatt!

Eighteen.


GGGGRAAATTTIISSSS
PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS ABSOLUT BÄSTA MÄNNISKA!


Kära gode Gud.Jag. Vill. Ha. Sommar. Nu. Jag. Orkar. Inte. Mer.


Jag trodde jag fann dig men du var nån annanstans.

Inatt drömde jag världens sjukaste dröm, ska inte gå in på detaljer, men vad fan får jag allt ifrån?!
Idag har jag jobbat, drog även med mig gitarren och det var nog lyckat. Måste påpeka att jag vill skjuta någon, för att det här äckliga vädret har kommit tillbaka.. Att sträva sig hem i snöstorm trodde jag vi hade gått vidare ifrån, men nej, tydligen inte.. 
Nu ska jag nog kolla på Sommarn med göran med de familjemedlemmar som känner sig manade!
Kisses.

Lord of the rings.

Jättemysig kväll hos Jeanette bidde det ikväll, trots min seghet och trötthet. Vi såg på sagan om ringen, så nu äntligen kan jag sluta vara mobbad och faktiskt kunna säga att jag har sett den. Att jag halvsov/sov genom större delar av den är dock en annan femma..

Nu ska jag SOVA.


It's just my luck.

Igår sov jag över hos Emma med henne, Linnea och Mickan. Lite konstig kväll iövrigt, men från två igårnatt tills när vi gick ifrån Emma vid tre idag har varit helt otroligt mysigt! Här hemma är det i full gång med städning och matlagning, min snart 18år fyllda syster ska firas med kompisar här ikväll, så jag får hålla mig undan. Blir nog så att jag drar hem till Linnea och bara tar det lugnt, orkar inte mycket mer än så. Nu ska jag på promenad med Matuld, och det var verkligen inte igår! Ska bli gr8. Pussssar.


Solen har värmt oss, men när den går ner, behöver jag värmen du ger.

Med risk att skriva alldeles för mycket, tänker jag inte skriva något alls.


Två av de bästa på hela jordklotet.


Don't stop me now.

I'm a shooting star leaping through the sky
Like a tiger defying the laws of gravity
Im a racing car passing by, like Lady Godiva
Im gonna go, go, go
There's no stopping me

Im a rocket ship on my way to Mars
On a collision course
I am a satellite,
I'm out of control
I am a sex machine ready to reload
Like an atom bomb about to
Oh oh oh oh oh explode

(TAGGAD PÅ LIVET!!)


I get the tingles in a silly place.

Idag har vi lyssnat på två överlevare från förintelsen, två stycken som gick igenom otroligt mycket pga vilken religion de tillhörde. Väldigt gripande. Funderar starkt på att läsa deras böcker..
Hursom, skoldagen fortsattes med ett MVG på so-provet och en slapptaskig svenska lektion. Eftermiddagen har bjudit på gitarr (fast inte alltför mycket blev spelat..) med skönisarna, vilket jag har fortsatt med efter hemkomsten. Själv nu dock..


Kisses.


I'll be close behind.

Dagar som dessa gillas starkt. Vaknar och är inte alldeles för trött. Går och blir helt varm av solen på väg till skolan. Skolan är som den är, men blir så mycket bättre av knasbarnen. Hem. Till gymmet. Yoga (mycket svårt, men kul!). Hem. Byta om. Iväg. Tillbringa kvällen med världens bästa vänner. Prat, skratt, gitarr, sång.
Nu, godnatt. Snart typ.
Fett länge sen jag var på mammas macbook. Det är ju kul med photobooth!

Att en låt kan betyda så mycket.

Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann


I'd rather stay awake when I'm asleep.

Denna dag har bestått av engleska nationella, endast. Plus en liten livskunskap. Fick sluta typ två timmar tidigare eller nått, mycket nice! Snart ska jag träna med kurdis, men innan det ska jag skrapa ihop en mysig sommar-spellista.


I loooove the sun!

You would not believe your eyes.

Jag har börjat få så dåligt minne. Hela tiden i slutet av en dag kan jag knappt tänka tillbaka på hur morgonen var, det blir bara helt dimmigt. Min senilhet gick lite överstyr efter Miniligan idag när jag tänkte tillbaka, en timme tidigare och inte kom ihåg något! Knasigt!

I övrigt har dagen varit gr8, men hur kan den vara annat med alla fina personer i min omgiving?


You would not believe your eyes.

Jag har börjat få så dåligt minne. Hela tiden i slutet av en dag kan jag knappt tänka tillbaka på hur morgonen var, det blir bara helt dimmigt. Min senilhet gick lite överstyr efter Miniligan idag när jag tänkte tillbaka, en timme tidigare och inte kom ihåg något! Knasigt!

I övrigt har dagen varit gr8, men hur kan den vara annat med alla fina personer i min omgiving?


I gotta keep on walking.

Min syster har kommit hem, jag har gått en promenad med Mickan och hennes hund och vi har haft lite folk över på fika (som jag inte får äta). Ganska bra, för att vara en deppdag lixom.

Nu står en bildanalys på schemat. Pussar.


I was aiming for the sky.

Jag siktar mot himlen, men verkar hela tiden falla ner på marken. Jag har en sån hatkärlek till mitt liv just nu. Jag älskar allting som har med det att göra. Sen hatar jag det också, för det finns så mycket mer att hämta ute i världen än mitt lilla liv här i orten. Jag vet, Astrid, jag ska inte säga den förbjudna meningen, men den rullar så fint på tungan ibland.

Hursom, idag har jag faktiskt planerat att vara deprimerad, så det tänker jag vara. Imorgon börjar dock mitt nya liv när jag tillsammans med Linnea ska leva ut i nuet mycket mer än jag hittils har gjort!Jagälskardenhärlåten.

Gimme love, gimme love.

Denna ljuva lördagkväll började när jag och Linnea satt på bussen från Lisa och diskuterade en viss Markus. När vi gick av bussen gick vi hem till henne, dit även Mickan och Emma kom. Melodifestivalen, sockerdricka och popcorn. En söt Salem Al Fakir, en rolig och otippad Björn Gustavsson, en olagligt snygg Erik Saade och en gullig och lycklig Anna Bergendahl. Efter det drog vi till vby och mötte upp lite pojkar. Medans alla drog hem till Rasmus bestämde sig jag och Linnea för att ta en annan väg. Ojoj, väldigt käslosam tunnelbane tur blev det. Imorgon ska jag ha en deprimerad dag, och det ska bli skönt!

Godnatt.


Random bild på en solnedgång nån stans i Sverige under sommaren. Fint.


Allt dåligt för med sig nått gott.

Ibland gör man rätt,
ibland gör man fel.
Lev med det.


It's a perfect denial.

Jag älskar när allt känns helt bra. Eller, när allt egentligen inte känns 100% bra, men bara för att man har så bra människor runt omkring sig så blir det bra!

Nu ska jag snart dratta iväg till Vby, sen iväg för lite tårta hos Lisa för att fira att hon fyllde 16 igår (grattis!!!). Senare ikväll blir det tjej/melodifestivalen kväll med några riktiga pinglor!

Puss.


Into the night.

"We are 30 Seconds To Mars, and this is.. KINGS AND QUEENS!"

Kan inte sluta le för mig när jag tänker tillbaka.Nu är det slut på knubbet.

Ja, nu är det fan dags att bli en säl!

Nej, bort från mitt och mitt vårtsvins dåliga humor..
Ïgår var det fredag och ganska direkt efter skolan åkte jag iväg med några av de allra bästa till Drakudden för en snabb ledarutbildning. Otroligt mysig kväll. Sen imorse åkte vi åtta juniorledare hem i en fet buss och lämnade kvar resten av gänget, och stekte sen lite i solen väl hemma i Vällingby.

Ha en bra lördaag!


Sanna ord.

No, no, no, no
I will never forget
no, no, no, no
I will never regret
no, no
I will live my life.


10/3 -10.

Det var en fin dag. Ganska perfekt. Det finns nog något jag kan, om jag inte redan är väldigt nära, bli galet beroende av. Och det är konserter, med grymma band och personer som betyder. Gårdagen var mäktig. Mellan 21.10 och 22.45 rusade så många känslor genom min kropp, dominerat av lycka.


Duärsåjävlasnyggochjagvillhadig!


Dating i mörkret.

Efter en väldigt mysig tisdag med bland annat en välbehövd, mysig fika med Mickan och Linnea och ett välbehövt träningspass med syster är jag otroligt otaggad på att ta tag i plugget jag har skjutit upp ett tag nu. Så jag försöker tänka på på vilka sätt jag kan klara mig från att plugga just denna kväll, och det ser faktiskt rätt så ljust ut. Så det ser ut att bli sängen snart. Ett avsnitt av Dating in the dark har jag också kollat på, och herregud, man tänker verkligen på hur mycket utseendet spelar roll! Galet!

Min data som har fått något slags anfall och inte kan hitta sitt egna operationssystem funkar inte, så det får inte bli nån rolig bild till detta inlägg!

Puss!

Grrrrr.

EDIT, till föregående inlägg!


Snygga killar, vad skulle jag få motivation och livsglädje ifrån om ni inte fanns?!?!?

The war is won.

Lyssnar på musik, taggar bort onödiga bilder på facebook och tänker på allt som är bra. Musik, vad skulle fylla tysnaden utan den? Min familj, vem vore jag utan er? Mina vänner, hur skulle jag stå ut all skit utan att ha er där vid min sida? Vad skulle jag skratta åt, om allt roligt försvann? Hur skulle jag ta mig igenom vardagen utan alla små saker som ger mig lyckorus? Vad skulle få mig att le i min ensamhet på bussen, om jag inte hade så fina minnen?
Jag har det så jävla bra. Det är bara jobbigt att ständigt gå runt med en rädsla och en vetskap att allt kan försvinna vilken sekund som helst.


This is a battle song.

Jag tänker alldeles för mycket..


Night of the hunter.

Konstig dag. Konstiga känslor. Började med världens ångest, som övergick i övertaggighet. Min data är cp, så jag har pillat med backuper ända sen jag kom hem. På onsdag är det 30 seconds to mars!! Vad mer? Typ inget.. Värt att skriva här iaf.


Saknar det redan.


I thought I loved you, but it was just how you looked in the light.Tack syster för en helt underbar vecka!


RSS 2.0