I'll go boom, boom, boom.

Tooodaaay har jag umgåtts med mina fina spettor under skoldagen, och efter det varit med Oskar och Mari en stund. Om jag inte var glad nog när jag kom hem så blev jag ännu mer glad av att se ett stort paket adresserat till mig från självaste England och min chompis som är bosatt där borta. Så nu är jag på ett strålande humör sånär som på en finne som sitter och hånar mig precis på min näsa..


Back to bed.

Idag skulle jag ha slutat runt halv elva, men som en duktig elev var jag ändå kvar i skolan tills över tre. Inte för att jag fick något gjort.. Men att sitta på McDonalds och googla dreggelobjekt, och rulla runt i datasalen och facerapea har jag ingenting emot heller. Just nu har jag dock ingen ork till någonting och sitter bara i soffan och tycker synd om mig själv.


Mysiga människor.


And it goes on and on and on and on.

Kritiken fortsätter komma.. Har nu fårr höra både att jag är efterbliven och skriver äckliga inlägg. Men vadskamangöra, den ständiga frågan, inte kan man vara perfekt som bloggare i denna tid.. Tänkte lägga ut en bild på två kossor med inga hämningar alls!;


Only time will tell.

Det känns för mig ganska exposed att blogga just nu. Är i ett kritiskt tillstånd efter ett par kommentarer från en typisk mobbar-personlighet på mina senaste inlägg. Tänker därför fatta mig kort för att minska chansen att skriva något denna mobbare kan snappa upp på och trakassera mig för.
Kul dag.


Detta är jag, enligt Linnea. Känns bra.


Mauritz Målnberg.

"Trots all musik och alla nya tongångar som plötsligt fanns i världen var det nog det ljud jag älskade mest: regndropparna som träffade kastanjens lövverk."


Och Picadilly Circus ligger inte i Kumla.

"Liksom" är ett riktigt ord, och stavas liksom inte lixom. Man lär sig något nytt varje dag, thanks to Word och t9. Anledningen är att jag sitter och knapprar på läsloggen. Det helvetes jävla äckelloggfanet kan ta sig själv förövrigt. Läxor skulle vara hundra gånger roligare om dom inte satt ihop med deadlines..


Det här är att vara snygg!


I'm not exactly sure what I should say.

Nämen, här sitter jag och skriver. När jag borde skriva på min läslogg. Tokigt. Langar förresten en fet like på gårkvällen. Osv.


Can we pretend.


I could really use a wish right now.


Wouldn't be good enough for me, no.

Marabou mjölkchoklad till frukost är gott. Och jag vill ha ikväll NUNUNU. För till dess ska jag försöka skriva en läslogg, orkar seriöst inteeeeeee. Och jag orkar inte att jag drömmer om en person bara för att jag trodde jag såg dennes bakhuvud igår. Getoveritalready.


Här mår man bra.


'Cause everything is never as it seems.You would not believe your eyes
if ten million fireflies
lit up the world as I fell asleep.


Jag börjar tro att vi kan gå igenom eld.

Lalallala, idag är jag på bra humör. Eller konstigt humör snarare. Efter skolan blev det ett fik en stund med några, inklusive en viss mupp jag typ aldrig träffar längre. Blev en busstur hem med samma mupp, och alla skratt gjorde mig på ett humör som höll i sig även under tiden jag och syster hyrde film, och nog inte har runnit av än. Ikväll ska jag kolla på film med min family och äta godis. BÄSTA BROR.


I get lost in the beauty of everything I see.

Idag har jag promenerat runt Djurgården tillsammans med Clara och Amanda. Har nu betydligt mycket mer koll på alla statyer i området och betydligt mycket ondare i fötterna. När jag kom hem var jag f1 hungrig, och det visade sig att precis det jag var sugen på var hamburgare, tomat, morot och oboy. Framför Beverly Hills. Wey. Ska springa med grannen när jag har smält maten. Gr8!


Har massa gamla bilder på paps data.. Saknar det här.


Everything else will be overrated.

Igår: Skola. Shoppa, kolla hennes träning + gå på Erik Hassle med Jeanette.
Idag: Skola till fem, inklusive tre timmars debatt. Hem. Äta. Kyrkan med söta.
Imorgon: Sovmorgon. Friliftsdag. Plugga engelska med Sona. Springa med Matuld. Handledarkurs med mamma.

Fina fina dagar. Och sen är det freeeeedag och helg och firande av tre olika vänner, underbart!


Fa freddo in Svezia?

Jag känner mig så effektiv när jag samtidigt som jag åker hem och samtidigt som jag inhandlar lite nödvändigheter har intalienska i lurarna. Och när jag väntar på att mini ska börja så sitter jag och läser musikteori (med italienska i lurarna såklart). Heh. Åt förövrligt middag med två bajskorvar idag efter miniligan. Tycker om dom. Nu ska jag duscha och sen kolla igenom lite matte. Prov imorgon. Hejsvejs.


Nån idiotfan.


Jag saknar att träffa dig varje dag.
För ingen förstår oss som vi gör.


Livet är inte de dagar som passerar, det är de dagar man minns.

Igår var det nån som nämnde att förra vintern var så himla bra, och idag när jag sorterade lite bilder på min dator insåg jag att det var den fan. Hela det gågna året har varit helt jävla A.


September 2009, början på nian.Oktober 2009, såg Upp med mina fina.


November 2009, kvällar som överträffade varandra.


December 2009, julhandling i stan lös upp i vintermörkret.


Januari 2010, vi hittade sätt att underhålla oss själva.


Februari 2010, dagar som var kalla blev varma ändå.Mars 2010, jag och syster såg till att sportlovet blev det bästa nånsin.


April 2010, en fin månad som slutade med en minnesvärd valborg.


Maj 2010, jag blev nog lite kär den här kvällen.


Juni 2010, nästan varenda dag denna månad var sådär helt underbar.


(Bild snodd av Cornelia)
Juli 2010, dagar och nätter som flöt ihop.Augusti 2010, sommaren gick mot sitt slut men allt var lika fint för det.


Och så är vi inne nånstans i mitten/slutet på September, som har bestått av några förjävla bra grejer den med.


I feel no sympathy.

Jag bara älskar att skriva argument till en politisk debatt och leka äkta Södra Latin-barn och bajsa ut en massa avancerade ord jag lite vagt vet vad de betyder. Asnice. Jag är fett duktig förövrigt, har pluggat ända sen jag kom hem i förmiddags. På min to do-list denna regniga lördag står även städa rummet, så jag måste få det gjort. Det är liksom inte okej alls att det ser ut såhär när man kommer in genom dörren;


I am running out of words to say to you.Thinking back and wondering why
I'm such a fool,
for loving you.


Hihi.


Sööööööt!


You don't wear my chains.

Känslan av att ta av sig tajta jeans efter en låång dag bland annat innehållande gå i spöregn - underbart! Ja, just nu sitter jag alltså utan byxor i min säng och ska snart byta om och packa ihop lite grejer för att bege mig mot Jeanette där jag även ska spendera natten. Idag har jag gått runt som i en dimma i skolan och efter det jobbat med samhällskunskapsarbete hemma hos Frida. Bra väder lyckades vi pricka in också, så bra att vi drack saft på balkongen, typ sommarflasbacks?Starting now.


Tre år på Södra Latin. Roliga? Galna? Spännande? Återstår att se. Då körr vi rå!


All of our tomorrows look like used up yesterdays.

Kan någon tala om för mig VARFÖR i hela friden jag sitter och lyssnar på riktigt jävla deppig musik när jag har insparksfeeeeeeeeeest ikväll??? TAGGA TILL NU!! (bytte precis spellista, nusååå!)
Ehhhh meeeer? Jo, imorgon kommer jag vara minst sagt död men jag ska bannemig släpa mig in på underbara Kerstins engelskalektion 08.10 prick. För sen väntar endast matte, samling, franska och so-plugg med miljöpartietgruppen innan det är dags för att mysa helt galet med mina finaste flickor hemma hos Nettis. Camp rock 2 har premiär, duH?

Oj nu bidde allt lite för långt och osammanhängande. Heido.


Saknar sommaren fan.


Ignorant boy, beautiful girl.

Jag hatar att vara hungrig men inte hitta något som ser lockande ut i kylskåpet, frysen eller skafferiet. Extremt oskönt. Från det ena till det andra, idag har jag röstat: coolt?
Mer än så har jag inte att säga. Over n' out.


I'm serious as cancer when I say rythm is a dancer.

Idaaaaggggg har jag först och främst varit i skolan. Svenska, skolfoto, italienska, lunch, matte och klassråd. Asnice. Efter det gick jag runt i stan med Fredrika och skulle kolla på skor men i vårat lökiga tillstånd fick vi inte så mycket uträttat. I vällingby träffade jag en viss Snorkelfröken en snabbis och åkte sen hem. NU borde jag plugga lite historia men ska först samla kraft. Deet ska jag göra genom att fortsätta diskutera kompakta degklumpar och styckmord med sköningar över ansiktsbokens sugiga chatt.


Spettorna goes back to 90s.


Le mitt i stormen.

Hej bloggen, vilken tajt relation vi har haft under dagen. Läget med mig blev på det viset att jag blev uttråkad och icke-sjuk så jag bestämde mig för att åka till vällingby. Först träffade jag på Linnea och diskuterade lite politik. Vi gick även till valstugorna där jag fick lite argument till den kommande debatten och en moderat-penna. Efter det lekte jag med barnen i Miniligan och tillsist åkte jag hem. Nu: middag, tv, hitta kläder till skolfoto med tema 90-tal. Pussar.


Åh, vad världen är liten ändå.

Facebook kan vara hemskt fascinerande. När jag i min tråkiga ensamhet kollar runt på allt och alla så märker jag att en av de gemensamma vännerna jag har med en tjej som är tillsammans med en kille som gillade en av min systers kompis profilbilder är en tysk jag kände när jag bodde i Turkiet. Är inte det ganska sjukt?? Eller så är jag bara väldigt easily amazed i detta tillstånd..


Idag är jag hemma.

Och har redan ganska tråkigt..


Don't hate the player.


Hate the game.


Up and down in my heart.

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej. Jag är just nu hemskt trött och får smått panik när jag tänker på att gå upp klockan 06.00 imorgon. Fast å andra sidan har jag musik första och det är ganska värt.. I helgen har jag varit och lagat mat åt världens mysigaste människor och skrattat och myst och haft det himla bra på Brommagården nånstans kring Trosa, jätte behövligt atm.


Bäst.


Smother me.

Det är så jävla oskönt att försöka glömma någon när det verkligen, inte, går. Och jag är trött på att min hjärna är en ständig soppa.. MEN, för att ta inte lite positivitet i detta inlägg kan jag meddela att jag är riktigt taggad på insparksfesten nästa torsdaaag! Speciellt eftersom att ett bekant ansikte vid namn Moa kommer närvara :D Knaaaaaas på ggggg. PUSSHEJ.


Rebecka Eliassons pictöööre.


I just wish you had tried.

Först och främst vill jag bara säga att jag diggar min klass, ja det gör jag. Dagen har spenderats vid valstugor på Medborgarplatsen, i Tanto på idrottslektion, och på Historiska museét på studiebesök. Nu är jag hemma och har vissa måsten innan jag ska äta middag med Jeanette. Trots hur bra min dag har varit är jag dock på ett stört skumt humör och var precis på vippen att börja gråta till Top Model. Vad är grejen med det undrar man då?


När det äntligen är över.

Gör mig liten som få,
men du får mig att le som ingen annan,
och sjunka lågt,
och be om mer.


Is it my imagination, or do you feel good?

Efter att min far avslutade våran samåkning när han gick av i Fridhemsplan stoppade jag ipod-lurarna i öronen och satte på Mcfly. Sicken effekt det gav! Jag vill gärna påstå att det var det brittiska pojkbandets söta och glada låtar som gjorde min dag så bra som den var. Varför den var så bra vet jag inte, men leendet som sattes på läpparna mina när min coola musiklärare förklarade några ackord med ett "så är det, lixom" försvann allt inte under hela dagen.


Bild snodd från Linnets kyliga album.


Closing walls and ticking clocks.

Idag har jag varit väldigt musikalisk. Har mest suttit på pianopallen eller med en gitarr i famnen. Städat har jag också gjort............ JA, det har varit en sjukt seg dag!! Men snart blir det ändring på det när jag antingen ska vara med brudarna eller spela fotboll med lite dudes.


Why do we like to hurt so much?

Att vilja ta tillbaka något man gjort, det är inte alls lika jobbigt som att vilja göra något man aldrig gjorde.
Att sakna någon eller något man aldrig tog vara på när man väl kunde, det är en saknad fylld av så mycket ånger.
Och när man inser att det finns saker man tog för mycket för givet, och att man inte alltid tog alla chanser man kunde ta, då finns det inget mer lockande än att bara sjunka ner under täcket och hoppas man vaknar någon annanstans.


Disco inferno.

Ibland går det inte att inte sakna Vinstagårdskolan och allt därtill.


It's a little bit funny, this feeling inside.

Det är faktiskt lite sjukt hur lika jag och min syster är. När vi kollar på simpsons så säger vi precis samtidigt, efter att det har varit helt tyst "vad sköna dom där strumporna ser ut". Och det var ju knappast så att strumporna var i fokus lixom. FETT BALLT! Vi var lite rädda för varandra en stund efter....

Nu ska jag iallafall iväg på en liten återförening i form av discobowlinggg!! Wiiiiih.


You can be so sure.


You'll be the poison.
You'll be the cure.


I'll find a way to you if it kills me.

Jävla domino effekt.. När en sak går dåligt lyckas visst ingenting gå bra. Nös det första jag gjorde i morse, och nu sitter jag och snorar, nyser, fryser och undviker att svälja för min hals gör så ont. Dagen har väl varit okej i allmänhet, men den nämda förkylningen och vädret gör allt ganska ruttet. Det blir dock förhoppningsvis bättre om några timmar, för middag blir i form av tacos hemma hos Mikaela, dresscode: uppklätt. Kan inte på något vis gå fel. Puss.


Why don't you wrap yourself around me?

Yoyoyoyooyoy. Sitter för tillfället och skrattar för mig själv framför Vänner (fast precis när jag skrev att jag var själv kom min syster in genom dörren), i väntan på att snart dra mig för att träffa Jeanette, Linnea och kanske Mickaaan. Galet najs jö! På tal om blåbär, dagens roligaste måste ha vart när jag gick förbi en liten kille på kanske 6 år som skuttade och glatt sjöng "skaka jumpaaa, skaka jumpaaaa..". H3h3h3h3h3h3.Kanonkul!


The truth hurts, and lies worse.

You can't play on broken strings.


Jag tror livet just har börjat, och det blir vad jag gör det till.

Dagens skoldag har bjudit på historialäxa, lite franska, en rolig uppgift i samhällskunskapen, risgrynsgröt till lunch och en idrottslektion. Får typ fetaste ångesten över att vi ska skriva träningsdagbok på idrotten, den uppgiften var en sån jävla bitch sista månaderna i nian.. Efter skolan fikade jag iaf på Multi Kulti med två tjejor i klassen, väldigt mysigt! Mötte Linnea och Fredrika på tuben så vi köpte lite godis innan vi åkte heeem. Nu ska jag om nån timme eller två upp till Vällingby för en efterlängtad myskväll med människor som är så jävla bra! Yessssss.


Du släckte alla ljusen den natten, och det tände varje rum.

Idag blev jag klar fetttt tidigt. Och jag är grymt trött, eftersom idag var en sån dag då klockan måste ställas på 06.00. Snart ska jag iallafall iväg mot skolan. Historia står först på schemat följt av franska, samhällskunskap, lunch och idrott! Woh! Ha en bra dag alla :)


Jag fortsätter väl med att lägga upp en random bild i varje inlägg då....


RSS 2.0