Had to run from you.

HEJ GOTT NYTT ÅR BLOGGEN! Sitter här nydushad och fräsh och väntar på Moa och Mikaela. Vi ska laga lasagne innan vi drar iväg på allt vad denna nyårsafton kommer bjuda på. Det blir att sminka över förkylningen och fira in det nya året som om jag vore frisk.
Ser hur Farfar springer runt i sin bur i ögonvrån, han är en himla ninja idag den lilla håriga killen.
På tal om söta saker i Star Wars...

May the force be with you.

Star wars är bra och Yoda är galet söt!!

The places we have come to fear the most.

Sitter och nyser och kolllar första säsongen av OTH, nostalgi. Snart kommer Moa över med Star Wars-filmer (och förhoppningsvis havrebollar) så ska vi ha maraton hela dagen. Kände att det var dags för mig att se på dem.. OCH SÅ ÄR DET DAGS ATT BLI FRISK. Åker för sjutton till Afrika om fyra dagar...

I got 99 problems but that bitch ain't one.

Den här blir ganska tung tror jag.

The one that got away.

Så har julen kommit och gott. Har haft en väldigt fin en med hela tjocka släkten hos farmor och farfar och fått perfekta klappar. Har dock samlat på mig halsont och en begynnande förkylning, som jag ska försöka motarbeta så den inte är befintlig under Afrika-resan om en vecka!

Vår julegran.
Sjuka konsumtionssamhälle...

Sometimes I get a good feeling.

Då var de allra sista julklapparna införskaffade, och även en till mig själv hihi. Har spenderat dagen inne i staden med Linnea och diskuterat allt möjligt och kollat på alla fina män som var ute och härjade. Min mormor och morfar har kommit hit också och snart är julgranen uppe med massa pynt på. Börjar få lite julkänslor, det är så lagom dan före dopparedan liksom. Nu ska jag hem till en sjuk Mikaela en stund och byta klappar och klappa lite på henne.

Såhär trevligt har vi det på våra lektioner!

Hellre ett freak än en kameleont.

JAG HAR JULLOV. OM TVÅ DAGAR ÄR DET JUL. OM CA EN VECKA ÄR DET NYÅR. OM MINDRE ÄN TVÅ VECKOR ÅKER JAG TILL AFRIKA.

Önskar man kunde caps:a caps:en, det blir ju bara bättre och bättre. Nu ska jag åka och köpa julklappar med Moa som jag saknar och inte har träffat på väldigt länge, det är fett bra det med. Peace.


In vino veritas.

Hejhejhej. Idag vaknade jag halv tre så då var den dagen uppäten. Några timmar innan dess hade jag råkat somna på nattbussen så jag hamnade i hallonbergen. Det var sjukt ovärt. Saras födelsedagsfekke var dock himla trevligt.


You were almost there, almost mine.

Sitter i detta nu i paljettshorts och hängslen och photoboth:ar och väntar på att klockan ska bli kvart över så jag kan gå. Idag har jag chillat med David som sov här en liten stund, sen mest pluggat filosofi och väntat på att Astrid skulle komma hem med en Felix-paj till mig till lunch (kl. 16). Sen har jag suttit med på ett hörn när hon och (hennes) David bakade pepparkakshus. Det gör dem fortfarande så nu går jag och chillar lite mer med dem innan jag ska till söder till Sara på födelsedagsfest.


Am I supposed to leave you now, when you're looking like that?

Lyssnar på Westlife och taggar fredag. Woppidop. Ikväll ska jag shoppa julklappar och äta med Mickan för att sedan gå och se på globalas musikal!! Nu måste jag gå. Ha en bra fredag peeps!


Hejhej.


And so the lion fell in love with the lamb.

What a stupid lumb.
What a sick, masochistic lion.

Look what you've done, you've made a fool of everyone.

Hejhej. Ofta jag inte har skrivit någon på en vecka. SUCK. Idag har, som i förra inlägget, spelat basket och tjillat. Asså det är inte för inte man lirar bboll asså, det är så jävla KUL!! Vill spela oftare än en gång i veckan faen. Menmen, det hör inte hit. Och jag vet inte vad mer jag kan ta och skriva. Lägger upp en bild från luciakoncerten i globen som jag var på med mamma i söndags, himla fint var det! Och idag är det ju faktiskt lucia på riktigt!


Hotter than fire.

Tja. Breaking dawn är FETT bra, och mest av allt rolig! Vill se andra deleeeeeen. Fyi. Idag har jag spelat basket och tjillat. Taggade asmycket på att lägga till min italienare på facebook så visade det sig att han var spansk haha. Hatar när det händer.


Walking disaster.

Shues. Klippte lite spontant lugg igår, ganska direkt efter att jag la upp den väldigt fula photoshop-bilden. Skojs. Sen tog jag och syster en bild och fick lite déja-vu, och så visade det sig att vi har tagit två likadana bilder förut för flera år sedan. Skojs. Konstaterade även att mitt hår just nu ser ut ungefär precis som det gjorde när jag gick i sexan. Skojs det med!


2011


2008 (?)


2007 (?)


De vete fan.

Tja. Veckan som gått har varit ganska bra. Spelat basket, sett Hair på stadsteatern med David, passat Arwen, stand-up:at med Henrik, boxats, fått träningsvärk.. osv. Ikväll ska jag ha det bra med kompisarna hos Mickan. Hörs.


Haha, ska man köra? Lite sugen...


RSS 2.0