Släpp mig fri, låt mig flyga från det här.

Blev en timmes basketspelande idag också, fett grym jag ska bli. Och det är så roligt att spela igen! Svag som man är har jag fått en massa träningsvärk i överkroppen nu dock..


Varför kommer det bara upp massa bilder på Justin Bieber när man söker på basketball på weheartit???


Nu blir jag säkert kär i dig. Pinsamt jävla kär i dig.

Känner mig så himla stressad just nuuuuuuu. Bajs. Men jag ska nog överleva. Idag har jag förövrigt spelat basket i tre timmar, fett roligt.


They made a statue of us, and put it on a mountain top.

Måndag. Endast fyra skoldagar kvar till looooooov. Så jäla tagg. Måste plugga nu. Tjarå.


(500 days of Summer är en jättebra film!!)


I väntan på Solsidan.

Hade inget bättre för mig så jag gjorde en ny header. Den kanske inte blev någe bra i all sin hast, men jag var lite trött på den gamla. Tänker inte fråga vad ni tycker för då blir det så exposed om ingen svarar, men lämna gärna en kommentar om den är asful! :)


Det får duga inatt för båda vet att det här betyder ingenting.

Kicken, var är den? Kicken, var tog den vägen?
Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?


Where words fail, music speaks.

Bonjour! Igår var jag hemma hos Jeanette med mina favoritflickor och vi lol:ade ikapp åt alla bidrag i melodifestivalen. Hörde nog inte en hel låt, och tur var väl det för dom brukar ju suga ganska mycket allihopa. En mysig kväll blev det hursomhelst, och nu är jag vaken i ottan för att köra ett pass på gymmet med mor min. Au revoir.


There's enough bullshit in the world without my help.

Det är konstigt hur man kan få ett sånt välbehag av shopping. Sann terapi det. Har spenderat hela dagen i kista med perfekt shoppingsällskap och kom hem med massa fint. Nu måste jag klämma in lite plugg innan lördagskvällen och allt vad den innebar drar igång.


Now I'm going crazy.

Jag behöver sommar.Ne me quitte pas.

Idaaaag har jag 1. varit i skolan, 2. fikat med Linnea och 3. kört bodyattack med Malin. Nu har jag precis duschat och satt på mig pyamas och har den där helt fantastiska känslan man har i hela kroppen när man har tränat och tagit ut sig ordentligt och sedan duschat och blivit fräsch. Åh. Imorgon blir det skola, barnvakt på dirr, hem till Jeanette på dirr och sedan hem och sova nångång under natten. Härligt. Trevligt helg lite i förskott på er alla!

It hurts so bad, just like i knew that it would.

Att man inte ska kunna kolla på ett enda OTH-avsnitt utan att böla ögonen ur sig.. suck. Men det är bara för att det seriöst är världens bästa serie.


Missunderstood.

Igår var jag på basketträning (skitkul!!) och ledarutbildning (också skitkul!!). Idag slutade jag elva och åkte då hem till Felicia och chillade ett tag. Sitter nu och äter lite leftovers från syrrans allhjärtansdag-bak och ska när jag är klar plugga lite och sen åka till kyrkan. En okontrollerad braksucée med andra ord.Älskar Frank ♥


Those three words, are said too much. They're not enough.

För er som inte har märkt det är det alla hjärtans dag idag! Jag märkte det iofs inte så mycket själv heller största delen av dagen, förutom en Metro nerspydd av hjärtan. Under eftermiddagen märkte jag av dagens tema lite mer dock. Vi var gulliga och överraskade våra barn med värsta hjärt-fikat, det blev uppskattat så då blev jag glad. Hem kom jag till en middag lagad av ingen mindre än världens bästa, och nu är hon där nere och pillar med efterätt till hela familjen också. Så nu ska jag gå och raka benen så jag är fräsch till det. Lol, nej. Jag ska göra det för jag är jävligt hårig. Vi hörs!You can be a sweet dream or a beautiful nightmare, either way I don't want to wake up from you.

Är fett glad just nu, för min helg har varit så mysig. Att umgås med släkt och vänner är det bästa som finns. Och så avslutas helgen med solsidan ikväll, asfett!


Linneas bild.


Vad är ett namn?

Det som vi kallar ros skulle ju dofta lika underbart vad det än hette.


I can't keep holding on.

Jag har börjat tycka det är tråkigt att skriva om vad jag gör på dagarna så jag tänkte skippa det. Kan dock passa på att gratta min bror på 21-årsdagen och min pappa på 52-årsdagen här på bloggen också. Bästa killarna (lol, män kanske?) i världen! Av mig och syster fick min bror bland annat boken Tjuvlyssnat 3. Lol:ar hårt åt vissa grejer i den, riktigt kul.


Lite slumpmässigt en bild från Romme, Fridas.


28 juni - 2 juli.

Blev kallad töntig idag för jag blev så glad över att 30stm skulle till Peace&Love. Men det lol:ar jag bara åt för dem dagarna kommer bli så feeeeeeeeeeeeta. Trodde det var bra musik redan innan Håkan och 30stm kom in i bilden. Tji fick jag för nu kan det inte bli bättre. Eller det är klart, jag blir gärna motbevisad.


Taggad på att se denne snyggingen live en tredje gång? Svar: ja.


Les choristes.


En bra känsla.

Att kunna ta bort saker från sin To do-list som har blivit en börda för man aldrig gör dem, är så f:ing najs!!!

Jag river en vacker dröm.

Idag tog min skoldag slut 11.15 och ändå lämnade jag byggnaden sex timmar senare. Hur gick det till? Jo var ju tvungen att stötta kanditaterna till elevkårstyrelsen i min klass på elevkårens årsmöte! Det hela kalaset slutade med att 50% av den nya styrelsen består av sp1a. Kan bero på att jag och ännu en spetta var rösträknare? H3h3, kanske.. Hursom, nu måste jag maila min 14-åriga franska kille som gillar Shakira, fotboll och datorn som jag ska bo hos om exakt en månad. Vi hörs, hej!


Det är okej att spåra ur.


Lol.


When I see your face, there's not a thing that I would change.


You can't handle me.

Höjdpunkten av min lördagskväll var ett glas O'boy och en rostad god form-macka med Linnea mittemot mig klockan tre på natten. Glasen O'boy följande morgon med samma brud var riktigt goda dem med, och lär vara höjdpunkten på denna dag också eftersom italienskaboken och plugg väntar nu.


Innan vi drog iväg på fekke fekke språka språka, samtliga bilder är Linneas.


Leonardo Dicaprio

En ung Leo är något man gärna skulle sätta tänderna i.


Även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på din tur.

Den här veckan har bestått av en massa härligt umgänge, barnpassning, träning, romme med skolan och lite annat smått och gott. Full rulle. Gick in på facebook för första gången på fyra dygn nyss, kändes lite stort, hur hemskt det än är. Ikväll ska jag c.h.i.l.l.a. Värt. Börjar med att gå ner och tigga massage från nått päron. Hej!


Tog inga bilder själv i romme, så här kommer en från trippen med niorna istället!


RSS 2.0