Godnatt.


I will wait for you, endlessly.

En utvilande helg har passerat då jag mest har umgåtts med fina vänner och tagit det lugnt. Filmkvällar för hela bunten fredag och lördag och en promenix med Mikaela innan solsidan med familjen ikväll. Bra grejer. Följande vecka kommer bli A.


Amandas bild, från öppet hus.


Tusen strålande solar.
I am still painting flowers for you.

Är utmattad efter en lång dag. Vill vara kär. Värt med sovmorgon imorgon. Heirå.


Jag blir aldrig kär i nån, sånt där är slöseri med tid.

La precis till Håkan till P&L listan, weihei.


Du är musiken i mig.

Insåg idag att mina två drömkillar tillsammans bildar Zac Eftron i form av Troy Bolton. Spännande.


We're sick like animals, we play pretend.

Idag har jag varit i skolan, pluggat med Christin, kört box med Stina och inte mycket mer än så. En typisk tisdag, en bra tisdag. Under morgondagen väntar badminton (kommer slå alla så jävla hårt), ett svenska-prov som kommer ta ett bra tag och en träff med en viss liten vän. Blir nog finfint.


Från vänster: Fridas intressen, mina intressen.


This is the first sound of a newborn child before it starts to crawl.

Just nu är det lite kaos i mitt huvud. För jag är tydligen inte kräfta längre. Jag är tvilling. Vad är det? Inte rätt, det är vad det är.

http://www.aftonbladet.se/wendela/article8406104.ab


It's a good thing tears never show in the pouring rain.


Om det slår gnistor är det knappast dig jag tänder på.

Lördagskvällen var rolig med lite nytt och gammalt folk hos Sofie. På dagens agenda står att träna med Stina, fixa i mitt rum och räkna ikapp lite matte. Sen är det måndag och allt börjar om igen.


Man får besinna sig.

Idag var det Ernst-tema på samlingen (jag älskar min skola, jätte mycket faktiskt). Där visades bland annat denna. Jag dog. Flera gånger om.

 


Juste.


En miljon på banken men ingenting att leva för.

Är sjuuuk. Det suuuger. Precis när det börjar hända lite viktiga grejer så går man och får feber, hur går det ihop? Har iallafall lyckats plugga lite historia osv idag, så helt världelös har dagen inte varit. Tackhej!


Skulle behöva lite tomtebloss att liva upp stämningen med!


I swear it's you that my heart beats for, and it ain't gonna stop.

No, it just won't stop.Det är snart vår, snart lättar molnen som du målat på himlen min.

Peace and love 2011. Har typ aldrig varit så här taggad.


This life is but a dream.

Jag var precis med om något riktigt sjukt - en reklampaus med endast en reklam! Helt flippat. Utöver det har väl dagen inte varit överdrivet flippad. Har börjat känna mig lite sjuk under dagen och sitter nu och hostar med förkylningste i handen (inte JUST NU när jag skriver såklart, bra på multitasking är jag inte). Skulle förövligt vilja påstå att livet är himla bra just nu. Typ som jag håller med min syster om att denna låt är;


Du lär väl lämna snart, och här står jag kvar.

Min lördag bidde otroligt mysig. Allt annat än plugg blev det borta i Haninge med tre himla fina klasskamrater. Idag är det söndag och jag tänkte försöka mig på pluggandet idag istället. Men först ska jag träna med systern min.


Sköna bruds.


Haha, notera Jeanette längst ner.Det var lite fredagskväll! Firande av Linnea hos henne och hos en pojke i Alvik. Nu ska jag tilll Haninge och plugga.


When you call my name, it's like a little prayer.

Gjorde en liten lista på saker jag just nu har att se fram emot under året för att 1) det är inte så lite fan! 2) jag är fett töntig och 3) jag verkligen inte orkar plugga..


Chi va piano, va sano, e va lantano.

Idag fick mamma och pappa sin julklapp av mig och mina syskon. Blev en jättemysig kväll på Vapiano, hela familjen samlad.
Ni är bäst ♥


Jag kan se dig, men vi kommer aldrig se varann.

Bloggar från mobilen, hihi, kult. Ligger i sängen och smsar/planerar mitt liv/lyssnar på musik. Daniel Adams-Ray är så jävla bra. Godnatt.

Längtar till helgggggggg.


Spritt språngande galen.

Jag blir så dum av dig.
Säg bara till när, var, hur.


I'm standing where you left me.

Blöh. Sitter och dör när jag kollar på nästa termins schema (som börjar nästa vecka). Istället för musik blir det italienska, håltimme, historia på måndagmorgon, börjar en timme tidigare på onsdag och sist men inte minst slutar jag 16.05 på fredag. FML.


Blir typ såhär sur (ser ju ganska sur ut?)


The last song.

"Life, he realized, was much like a song. In the beginning there is a mystery, in the end there is confirmation, but it's in the middle where all the emotion resides to make the whole thing worthwhile"


It's not a dream anymore.

Tjenahej! Sitter och kollar på scrubs med kurrande mage. Snart kommer Mickan hit och då ska vi äta den (förhoppningsvis) goda maten Astrid har lagat innan vi ska iväg in mot staden.

Hadet!


Årets första pepparkaksbak.

När tre paket pepparkaksdeg hade skräpat för länge i kylen tog jag och min syster tag i det hela och bakade pepparkakor! Så det smällde om et!

Att baka pepparkakor är förövrigt en otroligt hjärndöd aktivitet egentligen. Man kavlar ut degen, trycker i formar, in i ugn, klart. Inte väldigt spännande. Meeeeeeeeeeen (som han i comviq reklamen hahaha) det är ju en klassiker man inte riktigt inte kan fortsätta göra varje år, så whatyougonnado?
... så ful haha.


Wtf.

1. Gå in på Google Translate (translate.google.com)
2. Välj översättning från svenska till engelska.
3. Skriv: Lasse Berghagen.

I want you to want me.

I need you to need me.
I'd love you to love me.
I'm begging you to beg me.

When life gives you lemons, just fuck the lemons and bail.Var med dom är sötisarna igårkväll. Åt thaimat och kollade på film. Värt.


Din mamma borde lärt dig lite granna, tönt.

Tjueez. Igår var jag inne och åt på Wagamama med mamma och pappa, åt underbara chicken katsu curry som jag nästan levde på ett tag i Istanbul ♥ efter det bidde det ett plånboksköp och fika med min gamle vän Stina som jag har kännt så länge, så länge. Blev även ett skönt och svettigt träningspass med samma brutta lite senare på dagen.

Nu kommer om ett par timmar hela tjocka släkten hem till oss, det blir najs!


Hipphipp.

Hahah asså. Det här tycker jag är kul. Lol.


Yesterday is so last year.

Slutet på 2010 och början på 2011 spenderades på följande sätt.

Middag och biljard hos Moa.
En skara trevliga människor, bland annat dessa, hos slynan bredvid mig på föregående foto.


Sju aspeppade tjejer + en Oscar på tippen vid tolvslaget. En himla massa fina fyverkerier trots en aning otydlig himmel.


Hamnade efter midnatt hemma hos Albin med diverse trevligt folk.

Resten av mitt år än så länge har bestått av sömn, svullning och film hos Jeanette och en god middag med familjen.

Btw, GOTT NYTT ÅR!


RSS 2.0