Flyger iväg som ett pappersflygplan.

SÅ najst med helg. Har suttit på Mikaelas altan, sovit hos henne, varit hos Moas bror, badat med Moa, varit hos Linnea med vänner och ska nu iväg till Erica och fika. Fick världens finaste grej av mina chompisar igår, klad tjej blev jag.Brahem kavat vård AB.

Dagarna går, och jag knegar på! Idag har det varit sommaaaar och sooool, solning under lunchen och kvällsbad i kyrksjön, det är grejer det! Snart är det heelg omggg tagga, så himla mycket mer uppskattat när man jobbar på vardagarna än när man bara lallar runt och inte håller koll på vilken dag det är, värt!


Hittade en bild på mig och någon random. Verkar som att hon (/han? kan inte riktigt urskilja..) har varit hemma hos mig också. Blir mycket konfundersam. Alla tips om vem den här främlingen kan vara uppskattas!!!


I just came to say hello.

De senaste dagarna har jag läst samtliga upplagor av Svensk Damtidning sedan ett år tillbaka, varit på ett otal loppis, hängt med en treåring, en sexåring, en nioåring, en tolvåring, sex 40-50 åringar och två cirkus 75 åringar och varit lite känslomässigt instabil på grund av katastrofer i världen och avsked till vänner. Ikväll ska jag hem till finfina Emilie och imorgon börjar tre veckors jobb paralellt med marsvinspassning! Är inte så otaggad utan tycker det ska bli skönt att få lite struktur på livet.


Bild från grönan.


Sharing different heartbeats.

Nu tar jag mitt pick och pack och åker till Småland för att ta det lungt och koppla bort civilisationen några dagar med min skånska släkt. Adjöken.


Jump around.

Hey folket. Orkar inte blogga.. Har det himla fint iallafall, förutom att vädret suger dase?!? Hatare.


Köpte en asnajs mysdress idag. Något positivt kommer regnet med ändå; att sitta inne i myskläder.


You're nearly there.

Det är sommarlov, jag rullar runt på longboarden, träffar fina människor och fuckar upp min dygnsrytm. Så som det ska vara. Idag spenderade jag och Moa dagen med att longboarda med hennes klasskompis Mathias, longboarda till kyrksjön för att ta ett dopp, longboarda hem till henne, se sjunde HP-filmen, äta middag, longboarda hem till mig, longboarda till vällingby och där se sista HP-filmen tillsammans med Linnea. Jag säger bara: . Mållös är jag efter att ha sett en fantastisk film som framkallade himla massa skratt, gråt och sug i magen.


På P&L ♥


Både glad o lessen åt en grej, de e vemod om du frågar mig.

Har tänkt en massa på senaste tiden om hur det var att vara mindre. Jag saknar lågstadiet, mellanstadiet och högstadiet. Jag saknar vinstaskolan, BISI och vinstagårdsskolan. Det är en massa gamla människor jag saknar och en massa händelser och platser jag saknar. Kollade igenom min bilddagbok och fick största känslorushen över en gammal flamma i sjuan och tänker hur mycket jag har förändrats och utvecklats som person sen dess.

En överdos av nostalgi och vemod kan vi väl kalla det hela.


Det vet du.

Sist nämnde jag att jag skulle hem till Tove, och där var jag minsann! Hängde med tjejerna i min paralellklass och en massa andra obekanta. Åt på mcdonalds nån gång på natten med några pojkar som hade massa rikemanshistorier att berätta som visade sig vara mytt alltihopa. Åkte sen hem och mötte pappa som var ute för att hämta tidningen, hoho. Gick och la mig och sov fem timmar. Hela följade dagen var jag som en spöke och bangade ofrivilligt på longboardsåkning på kvällen då jag däckade fullt påklädd klockan tio. Sov i tretton timmar och vaknade som en ny människa för att köra en heldag av shopping på stan med min fina syster! Värt att jag kommer hem med en keps, lite underkläder, en klänning och bodybutter och inte har betalat något själv. Wihoo.


Lyssnar på snook som är såhäääär bra.


If you fall hard, I fall harder.

Tänkte passa på att blogga lite. Igårkväll var jag hemma hos Moa med mest bekant folk som jag inte har träffat på väldigt länge och det var himla trevligt att prata ikapp med, men även lite nya ansikten. Rullade hem på brädan i sällskap av fyra pojkar innan jag somnade alldeles för sent som vanligt. Jag gillar inte att jag vänder på dygnet så mycket, ändå händer det så naturligt. Hursom, idag har jag kunnat få lite efterlängtat stek samtidigt som jag har läst Dhammapada. Har varit en tur i vällingby för första gången på tre veckor, köpte lite nödvändigheter, stötte på en klasskamrat och promenerade sedan hem igen. Ikväll ska jag hem till Tove, lär bli najs!

Ha det fint!


Chilling unicorn.


17 år i staden.

Ikväll har jag varit hos farmor och farfar och firat farfar samt blivit firad själv. Därifrån åkte jag sen till Moa för att hänga med vänner. Superparty var jag dock inte då jag fortfarande lider av sömnbrist. Trots det och att det enda jag har tjatat om hela kvällen är att jag är så satans trött och ska däcka så fort jag kommer hem börjar jag sortera bland min nessesär (har aldrig vetat hur det ordet stavas, testar lite olika varje gång) i typ en timme. Sånt tycker jag visserligen är väldigt kul av någon konstig anledning. Det är en lite spännande fetish för mig, att göra nessesären superorganiserad, och nu när jag fick en ny nessesär och kunde flytta över saker till en fräsh så blev det hela extra festligt.

Sen vet jag inte varför jag bestämde mig för att blogga efter det istället för att sova men nu vart det så och det vart ett ganska ointressant och långt inlägg om hur jag gillar att sortera min nessesär.

Imorgon ska jag åka på min nya longboard, kanske shoppa lite och sedan fira Emilie hos Moa på kvällen. Wey. Nu ska jag bannemej sova.

Blaaah hatar att jag inte använder min kamera, har aldrig relevanta bilder att lägga upp här...


Jag har mera tålamod än vad du har hårda ord.

Heeej! Jag är hemma i Stockholm efter tre veckor på vift. Tre galet bra veckor kan tilläggas. Två veckors konfirmationsläger med världens gulligaste konfirmander och världens finaste ledare. En veckas festival med en episk ditresa, fantastisk musik, en födelsedag och asroliga människor. Det känns lite tomt utan bajslukten på Camp Skabb men å andra sidan har jag precis sovit ut i min egna säng, nydushad.

Just nu har jag lite livemusik-abstinens och det känns konstigt att vara tillbaka i det här livet här hemma. Men allting är i övrigt riktigt jävla najst.


Meow


RSS 2.0