Run this town.

LOV!!!! Åker iväg imorgon och är borta en vecka. Snowboard, vänner, allmänt najs = allt som behövs för ett soft sportlov! Hejråååå.


Haha yaay.


We made it through storms, made it through rain.

Hej. Sitter och snorar framför tv:n. Idag har jag varit hemma. Att vara i skolan när man är förkyld tycker jag är något av det jobbigaste. Att skriva prov är dessutom ännu värre, och igår behövde jag skriva två stycken. Fett jobbigt var det. Idag har jag packat i princip allt, och är ready to go på lööööördaaag när jag ska upp och åka snowboard med mina fina vänner :D supertaggad, om bara förkylningen lägger sig.

Mailade precis med min syster. Saknar henne.


Söt.


Talk that talk.

Så var det söndag och snart måndag. Min helg har varit väldigt bra. I fredags fyndade jag på t-shirt store, åt god middag med mina föräldrar och satt sedan på Blå vägen (eller nått sånt) i spånga och drack gratis te, åt god kladdkakscheescake och spelade NE:s frågespel med några flickor och pojkar. I lördags var jag hos kusin och firade hans flickvän med bland annat massa god mat. Åkte därifrån och vidare hem till Moas bror i bromma, där vi åt Max-mat innan vi åkte hem till henne och kollade på ROLIGASTE flmen, Fired Up. Idag har jag kanske inte haft den bästa dagen. Plugg, plugg plugg. Min kväll kommer dock bli bäst, var och köpte Ben n Jerrys som jag ska äta och kolla fransk film med mami!! Azzzzuuum.


Toras bild


Svalkar vinden.

Godmorgon. Skulle ha gått hemifrån cirkus nu men fick ännu en lektion inställd och börjar därför inte förrän 12.10! Weho. Så nu när jag ändå är uppe tänkte jag passa på att plugga på lite naturkunskap.
Efter skolan idag blir det basket som vanligt, sen ska jag träffa David som får vara min valentine idag. Vill egentligen inte uppmärksamma den här dagen för den är ganska töntig, men bara för att ha det sagt; glad alla hjärtans dag!


Jag är på väg nu.

Hejsan. Kom precis hem från skolan och smuttar på kanelte (supergott faktiskt). Det har varit en väldigt.. tom dag i skolan idag. Halva klassen är i Bilbao och halva av oss som är kvar är sjuka. Imorgon ser det dessutom ut att bli en himla massa inställda lektioner, det är trevligt det! Ikväll måste jag plugga matte, och nu när jag får sovmorgon imorgon kan jag göra det ända in på småtimmarna WOHO!! Blir jag trött på att plugga matte har jag faktiskt fyra prov framför mig så jag har lite att stå i om jag vill ha variation...

Ska nog gå på derby på torsdag!! DET ser jag fram emot!


Vill diiiiiit.


Living young and wild and free.

Häjhäj. Idag är det lördag och det är najs! Ska uträtta lite ärenden under dagen, ikväll blir det släktmiddag och sedan artonårsfest i bromma. Imorgon ska jag och Emilie kirra gymkort, sveeeeeeeeeett!!!


Ja, jag lägger bara upp webcambilder. Men JAG HAR INGEN KAMERA (eller tar bilder om dagarna när jag har en)


Got the peek-hole to my soul.

Hej bloggen. Idag har jag varit i skolan, spelat basket och skrivit en drömanalys. Imorgon har jag bara en lektion, men sedan en lång håltimme + resurstid. Sedan ska jag passa min lille bebe och svänga förbi mina vänner i St. Tomas. Typ så! Nu ska jag och mamma kolla klart på vår påbörjade franska film. Ha en bra dag, kram!


Jag och min kamouflerade far i någon by på Senegals vägar. Hade en kompis i den affären. Saknar det här. Värmen och solen mest. Blögdg.


Somebody's gonna miss you. Somebody's gonna miss that you were here.

Idag åkte min systeryster till Thailand och kommer inte hem förrän om 35 dagar. Snyft. Skönt för henne att slippa denna satans kyla iallafall! Annars har idag varit en såndär måndag, som till en början är ganska bra, men som alltid bjuder på eftermiddagsångest på mattelektionen. Ska ta tag i det nu dock och plugga all day, every day (nästan) fram till provet.

Idag ska anmäla mig till lägret på Edsåsgården på sportlovet, wehoooo!! Ska ta och hitta Astrids ryggplatta och lite handledsskydd så jag kan flippa runt i backarna utan att riskera brutala skador. Så himla taggad är jag, på massa saker! Faktiskt. Det är najs. Men nuuu ska jag sätta mig med matteboken! Adjoss.Levels.

Igår var vi i Romme med skolan. Det var sjukt najs att få åka snowboard, men det tog slut lite för tidigt. Dessutom var det stööört kallt (när man stod still/åkte lift). Hela dagen var som en paus från den konstanta stressen jag lever i. Nu känner jag mig himla trött men måste tyvärr skriva klart hälsostjärnan. När den är ivägskickad ska jag skrika av glädje.

RSS 2.0