Ice ice baby.

Hejsan. Sitter nu och dödar lite tid innan jag ska träffa Linnea en snabbis och ge henne min födelsedagspresent, och även svänga förbi konsum för att handla när Emilie jobbar, som jag har lovat i flera veckor nu. Idag har jag efter skolan spelat lite basket och har som en konsekvens av en tackligt ganska väldigt ont i ryggen. Imorgon har jag inga lektioner, och på torsdag ska jag till Romme med skolan och åka efterlängtad SNOWBOARD. Det man skulle kunna säga stör mitt välbefinnande just nu är en viss Häslostjärnan som jag måste bli klar med.

Men vi hörs hörni! P&K.


Can't touch this, duhdununun.

Har visst inte bloggat något sedan hemkomsten från Senegal och Kap Verde. Det som gör att jag gör det nu är ju självklart ingenting annat än att jag sitter och pluggar. Hopplöst. Jävla hälsostjärna. Hursomhelst kan jag väl nämna att min resa var helt fisktastiskt bra!
Igår hade mor min 50-årsfest här hemma och jag, Moa, Mikaela samt syster och tillhörande pojkvän agerade servitörer och bartendrar. Mycket festlig tillställning.
Jag har kul, at this very moment.

Waka waka.

Ska upp om fem timmar och dra till Afrika. Känns ganska fest. C YA, WOULDN'T WANNA BE YA (lol skoja, det där var töntigt...).
Posspossposs.

RSS 2.0