Ett fel närmare rätt.

Tjues! Idag har jag fixat och trixat lite och sitter nu och degar för jag har ingenting annat att göra förrän jag ska åka vid sju! 19.44 går mitt tåg till Borlänge där jag ska spendera min vecka som funktionär, lyssnandes på musik och till sist fyllades arton :)

Knasig ny layout dem har här inne på bloggen förresten..
 
Från midsommar!

We are your friends, you will never be alone again.

Hola chicas and chicos! Nyligen hemkommen från Hultsfredsfestivalen är jag och har åkt på en riktigt onajs förkylning. De senaste fyra dagarna har varit sjukt roliga men också lite jobbiga med all satans kyla om nätterna. Men värt har det varit. Nu ska jag återhämta mig och om en vecka åker jag ju faktiskt på en till festival, haha, suck..
Fridas bild (ja, jag är hård)
Hultsfreds bild

You see right through me.

Ciaoooo. Idag tog jag på mig shorts. Man vet ju aldrig vad man ska sätta på sig men igår var det så jobbigt att ha för mycket kläder på sig, så jag bestämde mig för att det är bättre med för mycket än för lite ;)
nu ska jag iväg och klippa mig, för första gången sedan i princip ett år tillbaka haha. Sedan ska jag till skolan för att göra det absolut sista betygsgrundande på hela året!! WOooOpppP. Ikväll blir det studentmottagning hos Henrik. Om vädret håller sig soligt blir nog denna dagen väldigt bra!


I love this place, but it's haunted without you.

Woooosh hehej. Idag är det hemskt tråkigt väder, fast smått roligare än det var igår. Igår var jag på 19års fest och hade en bra kväll. Sov hos Frida och spenderade morgonen med att äta brownies och kolla på Gossip Girl. Just nu vet jag typ inte vad jag ska göra... och jag vet inte var resten av min familj är?

Jag får hitta på något. Adjö.


Jag och min kompis Grodan.


RSS 2.0