Che cazzo fai?

Ciao tutti! Kom hem igår från en resa till Italien som har varit 100 gånger bättre än förväntat. Har bott hos den sötaste familjen, varit med dom bästa svenskarna, besökt fyra italienska städer, slagit italienare på basket, ätit den godaste maten (säkerligen töjt ut min magsäck) och haft det bästa vädret. Nu har jag dock två prov jag inte har hunnit (eller kunnat) plugga till och känner mig lite stressad. Men nu ska jag äka till skolan och träffa saknade människor, och ikväll ska jag till kyrkan och träffa ännu flera saknade. Wihoo!


Webcambild i väntan på att andra bilder kommer upp på facebook!


Jag var, är och kommer alltid att bara vara.

Den här veckan har varit ganska bra tror jag. Min syster har kommit hem, jag har tagit igen lite tid med Lisa, det har varit humanistdag och jag har träffat Tomas Tranströmer, vi har planerat Berlin och ätit thaimat hemma hos Linnea och nu är det helg. Jag ska på inflyttningspizza sedan vara hos Mickan och spela poker på kvällen/natten. OCH JAG BEHÖVER INTE PLUGGA I HELGEN. Asnajs. OCH JAG ÅKER TILL ITALIEN PÅ TISDAG. Hehe. Jag är klad.


Den som är törstig, den som är svag.

I fredags åkte jag till kyrkan på kvällen och körde filmjeopardy, myste och kollade (inte) på film. Sov där. I lördags lagade jag lunch med Malin och Patrik innan årsmötet. Fina Moa är numera ordförande för styrelsen! Efteråt vart det lite sagospår för två barn och sådant kul. När alla åkte hem stannade jag och åt lite mat med Malin, Eric och Emilie tills pappa hämtade mig. Sen kom Amanda, Frida och Adina hem till mig och vi kollade mello och sedan chillade tills halv ett då jag äntligen fick sova och sov ut i morse till cirkus 12. Nu kommer mamma snart hem från Shanghai, och jag ska hem till Lisa för att fira henne med lite tårta.

Ha en bra dag! Kram.


Atm.


No church in the wild.

Human being in a mob.
What's a mob to a king?
What's a king to a god?
What's a god to a non-believer?


How many people you know can make it this far?

Lyssnar på Watch the throne med Kanye och Jay-Z, TUNGT album.
Är ledig idag, men måste börja på ett svenskaarbete och en labbrapport. Klockan fem ska jag fika med Linnea sedan blir det antagligen en kväll i kyrkan. Var på besök i Solna på deras ungdomskväll igår, det var mys.

Ha en bra dag! Poss.


(Jocke ♥)
Bilder från Edsås! Saaaaknar.


Vid protesfabrikens stängsel.

Hallå där. Igårkväll kom jag hem från en veckas läger på Edsåsgården. Finaste veckan. Dömysiga solnabor och jag har redan snowboard-abstinens. Går runt med den typiska vemodiga känslan när man kommer hem från ett läger.
Idag har jag fikat med Jakob och sedan med Frida och Adina. Också fint.
Imorgon behöver jag plugga och på måndag börjar skolan. Inte lika fint, men inte så hemskt fult heller.


Moas bild.


RSS 2.0